Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metin2 Havai Fişek

Metin2 Havai Fişek
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Metin2nin yeni modası havai fişekler her an her yerde patlayan bir fişek gormeniz mumkun pazardada bolca satılıyor

Nerden duşer diye sorarsanız hic bir slottan duşmuyor eparasıyla nesne marketten 10 tanesini 10 ep ye alabiliyorsunuz ve pazardada satabiliyorsunuz ama kısa bir sure icin

Similar threads

Metin2nin yeni modası havai fişekler her an baştan patlayan bir fişek görmeniz muhtemel pazardada çokça satılıyor Nerden düşer diye sorarsanız hiç bir slottan düşmüyor eparasıyla nesne marketten 10 tanesini 10 ep ye alabiliyorsunuz ve pazardada satabiliyorsunuz lakin kısa bir süre için *
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
Metin2 Topac Ve Fişek Nereden Duşer Oyunda yeni bir item cıktı ve şu an icin duştuğu bir slot yok sadece nesne marketten temin edebilirsinizOzelliğine gelince ben denedim hic bir ozelliğini goremedimEğere temin etmek istiyorsanız EP alıp nesne marketten alabilirsiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Guc Sandığı Fiyatı Nedir? Guc Sandığı nerden duşer metin2 Guc Sandığı metin2 Metin2 Guc Sandığı slotttan yada taşlardan duşmez 1 adet guc sandığı 35 EP karşılığında Nesne Marketten alınabilir
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Metin2 ramazan simit nereden duşer Metin2 Ramazan Simidi Nerden Duşer Metin2 nin ramazan etkinliği olan simit slotlardan duşemektedirLwlinize gore her slottan duşebilir Metin2 Simitler ne işe yarar 10 tane simiti , tarihci NPC ye verip tatlı alabilirsiniz Tatlının nitelikleri ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
246
Metin2 Topaç Ve Fişek Nereden Düşer Oyunda yeni bir item çıktı ve şu lahza için düştüğü bir slot değil yalnızca nesne marketten temin edebilirsinizÖzelliğine gelince ben denedim hiç bir özelliğini göremedimEğere karşılamak istiyorsanız EP alıp nesne marketten alabilirsiniz *
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,536Konular
981,827Mesajlar
32,348Kullanıcılar
Votka4242Son üye
Üst Alt