Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Metin2 İtem Basma Hilesi

Metin2 İtem Basma Hilesi
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Slm arkadaşlar hepimiz demircide itemimizi yakmamak isteriz ve bunun icin ceşitli yollara başvururuz ben bu yolların hepsini birleştirdim ve bu sayede +0 dolunaya +7 bastım

Bunu sizle paylaşacağım;

1)Demircinin arkasına gecin
2)İtemi demircinin ustune koyduktan sonra (buraya dikkat) ctrl+altgr+mouse un sol tıkına basarak sağ tıkla tamama basın
3)Daha sonra karışınıza cıkan pencerede yine ctrl+altgr+mouse un sol tıkıyla demirci tam alnını sildiği sırada sağ tıkla evete basın
44 e kadar bu yontemle basın
5)Şimdi itemi +4 bastınız +4 ten sonra itemi takıp canavar kesin
6)Şimdi en başta verdiğim taktiklerin hepsini uygulayarak iteme +5 basın bu taktikleri tekrar tekrar uygulayarak istediğiniz kadar basın tabi cok fazla zorlamayın

Bakın ama arkadaslar şansınız %100 dilll saten %100 item basma vb konular palavradır!!!
AMA ŞANSINIZ YUKSEK DERECEDE ARTMAKTADIR!!!