Metin 2 Sıkca Sorulan Sorular
imagesmetin2sikcasorulansorular5ae9366186cbb
1
S: Bu oyun acık Beta mı, yoksa Kapalı Beta midir?
C: Bu oyun acık Beta versiyondur
2
Q: Bir eşyanın azami yukseltilebilecek seviyesi nedir?
A:Azami seviye 9dur
3
Q: Seviye atlamak icin oldurmem gereken en iyi canavar hangisidir?
A: Canavar sizinle aynı seviyede olmalı, oldurulmesi kolaydır ve size deneyiminizin cogunu verir
4
Q: Bir eşyayı almak icin hangi klavye tuşunu kullanmalıyım?
A: “Z veya “~ tuşu
5
Q: Oyun Linux ile birlikte calışacak mı?
A: Hayır, calışmayacak
6
Q: Metin2 hangi sistemler icin musaittir?
A: Metin2 PC (Windows) icin geliştirilmiş bir oyundur
7
Q: Metin2 icin sistem gereklilikleri nelerdir?
A: Sitem gerekliliklerini Metin2 icin sistem gereklilikleri burada bulabilirsiniz
8
Q: 1,2,3 seviyelerine kadar seviye yukseltmede şans %100 mu?
A: Hayır, bir eşyanın seviyesi ne kadar yuksek ise, şans o kadar yuksek olur
9
Q: Bir eşyanın seviyesini yukseltme imkanımın olması halinde, bundan nasıl haberdar olurum?
A: Yaşlı Kadın’ın yanına gidip geleceginize bakmasını isteyin
10
Q: Yetenek puanlarımın geri odenmesini isteyebilir miyim?
A: Evet, yaşlı kadının yanına gidip biraz Yang odemeniz gerekecek
11
Q: Ac hayvanlar herhangi deneyim verirler mi?
A: Evet, orijinal deneyimin 1% ~ 10% arası bir deneyim verirler
12
Q: Hareket etmek icin W,A,S,D veya yon tuşlarını kullanabilir miyim?
A: Evet, kullanabilirsiniz
13
Q: Bir karakteri nasıl silebilirim?
A: Websitesine gidip Karakter Silme Kodunu hatırlayabileceginiz bir şey olarak degiştirin Sonra oyuna gidip, karakteri silin
14
Q: Ejderha parası nedir?
A: Ejderha parası gercek para ile satın alabileceginiz paralardır
15
Q: Yetenegin seviyesini goremiyorum, ne yapabilirim?
A: Tekrar oyuna giriş yapın, o zaman goreceksiniz
16
Q: Bir eşyayı nasıl hızlı kullanabilirim?
A: Onu (1,2,3,4,F1,F2,F3,F4) tuşlardan birinin yanına surukleyin ve klavyenizde o tuşa basın
Yetenek Kitapları:
1
Q: Bir yetenek kitabını kullanabilmem icin hangi seviyede olmam gerekiyor?
A: Bir seviyenin 1720nci seviyesine bir kere ulaştıgınızda, o kendi kendiliginden master olur ve ondan sonra kitabı kullanabilirsiniz
2
Q: Kitabı kullandıgım zaman ne olur?
A: Master yeteneginiz bir sonraki master yetenegine ilerler (M1M2ve sair…)
3
Q: Bu kitabı okumak icin yeteri kadar deneyimim olmadıgı konusunda uyarı geliyor
A: Bu, yeteneginiz master olmadan once bir kitabı okumaya kalkıştıgınızda meydana gelir
4
Q: Pekala, kitap yok olmadı, sadece konsantre olmam gerektigini soyluyor
A: Bu, bunu yapabilmenize olanak olmadan once başka bir kitap okumaya başladıgınız anlamına gelir Sadece biraz daha bekleyin
5
Q: Egitimin bittigini soyluyor, fakat hala onu kullanamıyorum
A: Meraklanmayın, bir tane daha ve her şey yoluna girecek
6
Q: Bir kitaptan daha fazlasını nasıl okurum?
A: Onceki kitabı okumaya denediginizden itibaren 24 saat sonra başka bir kitabı okuyabilirsiniz O kitabı okumayı başarıp başarmadıgınız fark etmeksizin
7
Q: Yetenek kitaplarını nereden bulabilirim?
A: Diger oyuncuların metinlerinden
Anahtar:
Yetenek Kİtabı
Alelade Yetenek
Master Yetenek
Gozden Gecirme
Bu bir yetenegi buyuk master haline getirebilmek icin kısa bir yol gostericidir
1 Yeteneginizi secin ve o yetenege baglı kalın Yeteneklerinizi ayırarak cogaltmanız buyuk master’a ulaşmanızı zorlaştıracaktır Yeteneginizi begendiginizden emin olun
2 Bir defa 18 seviyeye gelmeniz ile, 17 seviyeye kadar olan yetene i elde edeceksiniz Bu o yetene i yukseltmek icin ilk fırsatınızdır E er yetene iniz yukselmez ise, endişelenmeyin 1720 seviyeler arasında yukselecektir
3 Yetene iniz M1′e ulaştıgında, masraflı hale gelir Bir kitap size 10000 yang veya daha fazlaya patlayabilir Yetene inizdeki kitabı her fırsatta aramalı ve bulmalısınız Þimdi bu kitaba sahip oldu unuzu varsayalım O kitabı kullandı ınızda iki olayın meydana gelmesi soz konusudur
3a Kitap Yok Olabilir Bu, sizin başaramadıgınız ve yeni bir kitaba gereksinim duydugunuz anlamına gelir Herkesin başına gelebilir Kotu şans
3b Kitap yok olur ve siz başarılı bir şekilde yeteneginizi egitmiş olursunuz Yeteneginizi başarılı bir şekilde egitmiş oldu unuza dair bir mesaj alırsınız
4 Bundan sonra kitaba arada bir tıklayın, fakat tıklamalar arasında birazcık bekleyin Cok degişiklikler olacaktır
5 Yeteneginizi M2′ye getirdikten sonra, bu sureci M7M10′a ulaşıncaya kadar devam ettirin
6 Ondan sonra yeteneginiz Buyuk Master’a yukselecektir Tebrikler
Unutulmaması gerekenler:
Durumunuzun ne kadar umutsuz oldugu fark etmeksizin, Game Master size para veya eşya veremez
Game Master size seviyesini soylemez, sordugunuzda Game Master seviyesi oldugunu soyleyecektir
Oyuna ilişkin Sorular
Q: Ben 5 seviyeyim, yeteneklerimi kullanmayı deniyorum, fakat sistem izin vermiyor
A: Cıkış yapıp, ondan sonra tekrar giriş yapmayı deneyin Bunu sadece ilk defa bir yetenek edindiginizde yapmak zorunda kalırsınız
Q: Yaban domuzu oldurme konusunda bir gorev yerine getiriyorum, fakat sayı azalmıyor
A: Bunun sebebi, yaban domuzlarının oldurulmesini gerektiren 2 tane bekleyen gorevinizin bulunmasıdır Once birini tamamlamalısınız, ve bu bir, bu durumda, Þeftali Tohumu gorevidir Bunlar Kurt, Domuz, Kırmızı Domuz ve Ayı Gorevlerinde sıkca başınıza gelebilir
Q:Yetenek Kitaplarını nasıl kullanabilirim?
A: Oncelikle M1e donuşen bir yetenegin en az 1720 puanda olmanız gerekmektedir Buradan itibaren egitimizi yukseltebilme şansınızın bulundugu durumlarda yetenek kitaplarınızı kullanırsınız ve sonuc olarak daha guclu becerilere sahip olursunuz
Q: Eşyaları nasıl yukseltebilirim? Ve Kurt Postu gibi eşyalar ne anlam taşır?
A: Bir eşyayı yukseltmek icin, o eşyayı, o eşyanın tum elementleri ile birlikte demirci’ye goturun (demirci size neye ihtiyacınız oldugunu soyleyecektir) Bu elementler hic bir şeyden Kurt Postu’na kadar degisiklik gosterebilir Eger başarılı olursanız, (+) olan bir eşyaya sahip olacaksınız
Q:Yılan Duzlugune giden bir girişten girdim ve şimdi oradan geri gecemiyorum
A: Bu cok normal Sadece incelemeniz gerekiyor Bir cıkış mutlaka vardır Etrafta bakınmaya devam edin ve iyi şanslar
Q: Bir Magaza’yı nasıl kurabilirim?
A: Bakkaliyeden bir bohca alın ustunuzdeki zırhı cıkartın ve sag tuşla bohcanın ustune tıklayın Ondan sonra başınızın ustune istediginiz metni girebilirsiniz
Q: Depo’dan nasıl cıkabilirim?
A: İsmin ustune tıklayın ve “kapani secin
Q: Duello yaptıgım zaman herhangi bir hasar kaydetmiyorum
A:Hasar oluşması icin, her iki oyuncu da 15 seviyenin ustunde olmalıdır
Q: Depo bekcisi bana Þifre soruyor Fakat benim bir şifrem yok
A: Varsayılan şifre 000000 dır Eger bu şifreyi degistirirseniz, yeni şifreyi aklınızda tutmak zorundasınız
Q: Yetenek puanlarımı tekrar dagıtabilir miyim?
A: Evet, Yaşlı Kadın’ın yanına gidip, ona ***XX Yang odemeniz gerekiyor
Bir formul hakkında bilgi verildi bana ve bu formul aşagıdaki gibidir
(Seviye 5) * 2,000 Yang + 20,000 Yang
Seviye 5de 20,000 Yang bedel odemeniz gerekecektir (20k + 0*2)
Ornekler:
Seviye 6: 22,000 (20k + 1*2)
Seviye 7: 24,000 (20k + 2*2)
Seviye 10: 30,000 (20k + 5*2)
Q: Status puanlarımızı tekrar dagitma imkanına sahip miyim?
A: Evet, bir eşya metin2′nin websitesinden satın alınabilecektir Bunun yanı sıra, yeni bir karakter yaratmanın dışında başka bir yol yok O yuzden, akıllıca secim yapın
Q: Yetenek (Skill) Sıfırlama?
A: Yeteneklerinizin sıfırlanması icin Yaşlı Kadın’a gitmeniz gerekmetedir Ancak 30 Seviye ve altı olmanız gerekmektedir 30 Seviye ve ustu iseniz, yetenek sıfırlama Yaşlı Kadın tarafından yapılamaz, gercek para ile gercekleştirilebilecektir
Q: Stat Sıfırlama?
A: Gercek para ile satın alaca ınız belge ile stat sıfırlama gercekleştirilebilecektir
A: Websiteye gidip Karakter Silme Kodunu Dddmmyy veya D###### olarak degiştirin
imagesmetin2sikcasorulansorular5ae9366186cbb
1
S: Bu oyun acık Beta mı, yoksa Kapalı Beta midir?
C: Bu oyun acık Beta versiyondur
2
Q: Bir eşyanın azami yukseltilebilecek seviyesi nedir?
A:Azami seviye 9dur
3
Q: Seviye atlamak icin oldurmem gereken en iyi canavar hangisidir?
A: Canavar sizinle aynı seviyede olmalı, oldurulmesi kolaydır ve size deneyiminizin cogunu verir
4
Q: Bir eşyayı almak icin hangi klavye tuşunu kullanmalıyım?
A: “Z veya “~ tuşu
5
Q: Oyun Linux ile birlikte calışacak mı?
A: Hayır, calışmayacak
6
Q: Metin2 hangi sistemler icin musaittir?
A: Metin2 PC (Windows) icin geliştirilmiş bir oyundur
7
Q: Metin2 icin sistem gereklilikleri nelerdir?
A: Sitem gerekliliklerini Metin2 icin sistem gereklilikleri burada bulabilirsiniz
8
Q: 1,2,3 seviyelerine kadar seviye yukseltmede şans %100 mu?
A: Hayır, bir eşyanın seviyesi ne kadar yuksek ise, şans o kadar yuksek olur
9
Q: Bir eşyanın seviyesini yukseltme imkanımın olması halinde, bundan nasıl haberdar olurum?
A: Yaşlı Kadın’ın yanına gidip geleceginize bakmasını isteyin
10
Q: Yetenek puanlarımın geri odenmesini isteyebilir miyim?
A: Evet, yaşlı kadının yanına gidip biraz Yang odemeniz gerekecek
11
Q: Ac hayvanlar herhangi deneyim verirler mi?
A: Evet, orijinal deneyimin 1% ~ 10% arası bir deneyim verirler
12
Q: Hareket etmek icin W,A,S,D veya yon tuşlarını kullanabilir miyim?
A: Evet, kullanabilirsiniz
13
A: Websitesine gidip Karakter Silme Kodunu hatırlayabileceginiz bir şey olarak degiştirin Sonra oyuna gidip, karakteri silin
14
Q: Ejderha parası nedir?
A: Ejderha parası gercek para ile satın alabileceginiz paralardır
15
Q: Yetenegin seviyesini goremiyorum, ne yapabilirim?
A: Tekrar oyuna giriş yapın, o zaman goreceksiniz
16
Q: Bir eşyayı nasıl hızlı kullanabilirim?
A: Onu (1,2,3,4,F1,F2,F3,F4) tuşlardan birinin yanına surukleyin ve klavyenizde o tuşa basın
Yetenek Kitapları:
1
Q: Bir yetenek kitabını kullanabilmem icin hangi seviyede olmam gerekiyor?
A: Bir seviyenin 1720nci seviyesine bir kere ulaştıgınızda, o kendi kendiliginden master olur ve ondan sonra kitabı kullanabilirsiniz
2
Q: Kitabı kullandıgım zaman ne olur?
A: Master yeteneginiz bir sonraki master yetenegine ilerler (M1M2ve sair…)
3
Q: Bu kitabı okumak icin yeteri kadar deneyimim olmadıgı konusunda uyarı geliyor
A: Bu, yeteneginiz master olmadan once bir kitabı okumaya kalkıştıgınızda meydana gelir
4
Q: Pekala, kitap yok olmadı, sadece konsantre olmam gerektigini soyluyor
A: Bu, bunu yapabilmenize olanak olmadan once başka bir kitap okumaya başladıgınız anlamına gelir Sadece biraz daha bekleyin
5
Q: Egitimin bittigini soyluyor, fakat hala onu kullanamıyorum
A: Meraklanmayın, bir tane daha ve her şey yoluna girecek
6
Q: Bir kitaptan daha fazlasını nasıl okurum?
A: Onceki kitabı okumaya denediginizden itibaren 24 saat sonra başka bir kitabı okuyabilirsiniz O kitabı okumayı başarıp başarmadıgınız fark etmeksizin
7
Q: Yetenek kitaplarını nereden bulabilirim?
A: Diger oyuncuların metinlerinden
Anahtar:
Yetenek Kİtabı
Alelade Yetenek
Master Yetenek
Gozden Gecirme
Bu bir yetenegi buyuk master haline getirebilmek icin kısa bir yol gostericidir
1 Yeteneginizi secin ve o yetenege baglı kalın Yeteneklerinizi ayırarak cogaltmanız buyuk master’a ulaşmanızı zorlaştıracaktır Yeteneginizi begendiginizden emin olun
2 Bir defa 18 seviyeye gelmeniz ile, 17 seviyeye kadar olan yetene i elde edeceksiniz Bu o yetene i yukseltmek icin ilk fırsatınızdır E er yetene iniz yukselmez ise, endişelenmeyin 1720 seviyeler arasında yukselecektir
3 Yetene iniz M1′e ulaştıgında, masraflı hale gelir Bir kitap size 10000 yang veya daha fazlaya patlayabilir Yetene inizdeki kitabı her fırsatta aramalı ve bulmalısınız Þimdi bu kitaba sahip oldu unuzu varsayalım O kitabı kullandı ınızda iki olayın meydana gelmesi soz konusudur
3a Kitap Yok Olabilir Bu, sizin başaramadıgınız ve yeni bir kitaba gereksinim duydugunuz anlamına gelir Herkesin başına gelebilir Kotu şans
3b Kitap yok olur ve siz başarılı bir şekilde yeteneginizi egitmiş olursunuz Yeteneginizi başarılı bir şekilde egitmiş oldu unuza dair bir mesaj alırsınız
4 Bundan sonra kitaba arada bir tıklayın, fakat tıklamalar arasında birazcık bekleyin Cok degişiklikler olacaktır
5 Yeteneginizi M2′ye getirdikten sonra, bu sureci M7M10′a ulaşıncaya kadar devam ettirin
6 Ondan sonra yeteneginiz Buyuk Master’a yukselecektir Tebrikler
Unutulmaması gerekenler:
Durumunuzun ne kadar umutsuz oldugu fark etmeksizin, Game Master size para veya eşya veremez
Game Master size seviyesini soylemez, sordugunuzda Game Master seviyesi oldugunu soyleyecektir
Oyuna ilişkin Sorular
Q: Ben 5 seviyeyim, yeteneklerimi kullanmayı deniyorum, fakat sistem izin vermiyor
A: Cıkış yapıp, ondan sonra tekrar giriş yapmayı deneyin Bunu sadece ilk defa bir yetenek edindiginizde yapmak zorunda kalırsınız
Q: Yaban domuzu oldurme konusunda bir gorev yerine getiriyorum, fakat sayı azalmıyor
A: Bunun sebebi, yaban domuzlarının oldurulmesini gerektiren 2 tane bekleyen gorevinizin bulunmasıdır Once birini tamamlamalısınız, ve bu bir, bu durumda, Þeftali Tohumu gorevidir Bunlar Kurt, Domuz, Kırmızı Domuz ve Ayı Gorevlerinde sıkca başınıza gelebilir
Q:Yetenek Kitaplarını nasıl kullanabilirim?
A: Oncelikle M1e donuşen bir yetenegin en az 1720 puanda olmanız gerekmektedir Buradan itibaren egitimizi yukseltebilme şansınızın bulundugu durumlarda yetenek kitaplarınızı kullanırsınız ve sonuc olarak daha guclu becerilere sahip olursunuz
Q: Eşyaları nasıl yukseltebilirim? Ve Kurt Postu gibi eşyalar ne anlam taşır?
A: Bir eşyayı yukseltmek icin, o eşyayı, o eşyanın tum elementleri ile birlikte demirci’ye goturun (demirci size neye ihtiyacınız oldugunu soyleyecektir) Bu elementler hic bir şeyden Kurt Postu’na kadar degisiklik gosterebilir Eger başarılı olursanız, (+) olan bir eşyaya sahip olacaksınız
Q:Yılan Duzlugune giden bir girişten girdim ve şimdi oradan geri gecemiyorum
A: Bu cok normal Sadece incelemeniz gerekiyor Bir cıkış mutlaka vardır Etrafta bakınmaya devam edin ve iyi şanslar
Q: Bir Magaza’yı nasıl kurabilirim?
A: Bakkaliyeden bir bohca alın ustunuzdeki zırhı cıkartın ve sag tuşla bohcanın ustune tıklayın Ondan sonra başınızın ustune istediginiz metni girebilirsiniz
Q: Depo’dan nasıl cıkabilirim?
A: İsmin ustune tıklayın ve “kapani secin
Q: Duello yaptıgım zaman herhangi bir hasar kaydetmiyorum
A:Hasar oluşması icin, her iki oyuncu da 15 seviyenin ustunde olmalıdır
Q: Depo bekcisi bana Þifre soruyor Fakat benim bir şifrem yok
A: Varsayılan şifre 000000 dır Eger bu şifreyi degistirirseniz, yeni şifreyi aklınızda tutmak zorundasınız
Q: Yetenek puanlarımı tekrar dagıtabilir miyim?
A: Evet, Yaşlı Kadın’ın yanına gidip, ona ***XX Yang odemeniz gerekiyor
Bir formul hakkında bilgi verildi bana ve bu formul aşagıdaki gibidir
(Seviye 5) * 2,000 Yang + 20,000 Yang
Seviye 5de 20,000 Yang bedel odemeniz gerekecektir (20k + 0*2)
Ornekler:
Seviye 6: 22,000 (20k + 1*2)
Seviye 7: 24,000 (20k + 2*2)
Seviye 10: 30,000 (20k + 5*2)
Q: Status puanlarımızı tekrar dagitma imkanına sahip miyim?
A: Evet, bir eşya metin2′nin websitesinden satın alınabilecektir Bunun yanı sıra, yeni bir karakter yaratmanın dışında başka bir yol yok O yuzden, akıllıca secim yapın
Q: Yetenek (Skill) Sıfırlama?
A: Yeteneklerinizin sıfırlanması icin Yaşlı Kadın’a gitmeniz gerekmetedir Ancak 30 Seviye ve altı olmanız gerekmektedir 30 Seviye ve ustu iseniz, yetenek sıfırlama Yaşlı Kadın tarafından yapılamaz, gercek para ile gercekleştirilebilecektir
Q: Stat Sıfırlama?
A: Gercek para ile satın alaca ınız belge ile stat sıfırlama gercekleştirilebilecektir
A: Websiteye gidip Karakter Silme Kodunu Dddmmyy veya D###### olarak degiştirin