Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metin2 Sorunu Acil Yardım!!!

Metin2 Sorunu Acil Yardım!!!
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Arkadaşlar pc ye metin2 yukledim

Onceden acılıyorduBilgisayara format cektikten sonra yaklaşık 10 defa yukledim,yuklendi ama auto patch yukleme sayfası acıldığında MetinbinIzpackiconepkIzmetinexe bunları yukleyemiyor ve hata cıkarıyorLutfen nedenini ve cozumunu paylaşınSaygılarımla

Similar threads

Arkadaşlar pc ye metin2 yükledim Evvelden açılıyorduBilgisayara format çektikten sonra takriben 10 kere yükledim,yüklendi lakin auto patch yükleme sayfası açıldığında MetinbinIzpackiconepkIzmetinexe bunları yükleyemiyor ve kusur çıkarıyorLütfen nedenini ve çözümünü paylaşınSaygılarımla *
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Azrail'e Nasıl Ulaşılır? Metin2 de azrail şeytan kulesinin 9 katında bulunur ulaşmak istiyorsanız cok guclu bir carınızın olması lazım cunku azrail metin2 in en guclu bosslarından biri ve yuksek lwl bir grup oluşturmanızı oneririm 1Kat Dayanıklılık Metini'ni kesip 2 kata cıkıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
http:img526**************img5262964fgfgfzd9 Selam arkadaşlar benim resimde ki gibi bir sorunum var ve bu sorunu cozemedim format attım yine olmadı pc min ozllikleri core 2duo 800mhz işlemci foxconn g9657ma anakart 1gb ram 512 mb ekran kartı 200 hdd sata samsung disk samasun dvd...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
merhaba arkadaşlar benim ciddi bir sorunum var aslında benim değil konuştuğum bi çok cafeci arkadaşım aynı sorunla karşı karşıya LÜTFEN OKUMADAN FORMAT AT GİBİ YAZILAR YAZMIYALIM forumlara bakıyorum forumlarda da bir çok kullanıcı aynı dertten yakınıyor arkadaşlar sorunuma gelince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt