Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metin2 Topaç Ve Fişek Nereden Düşer

0
129

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Oyunda yeni bir item çıktı ve şu lahza için düştüğü bir slot değil yalnızca nesne marketten temin edebilirsinizÖzelliğine gelince ben denedim hiç bir özelliğini göremedimEğere karşılamak istiyorsanız EP alıp nesne marketten alabilirsiniz *

Similar threads

Metin2 Topac Ve Fişek Nereden Duşer Oyunda yeni bir item cıktı ve şu an icin duştuğu bir slot yok sadece nesne marketten temin edebilirsinizOzelliğine gelince ben denedim hic bir ozelliğini goremedimEğere temin etmek istiyorsanız EP alıp nesne marketten alabilirsiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Metin2nin yeni modası havai fişekler her an baştan patlayan bir fişek görmeniz muhtemel pazardada çokça satılıyor Nerden düşer diye sorarsanız hiç bir slottan düşmüyor eparasıyla nesne marketten 10 tanesini 10 ep ye alabiliyorsunuz ve pazardada satabiliyorsunuz lakin kısa bir süre için *
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Metin2 ramazan simit nereden düşer Metin2 Ramazan Simidi Nerden Düşer Metin2 nin ramazan etkinliği olan simit slotlardan düşemektedirLwlinize göre her slottan düşebilir Metin2 Simitler ne işe fayda 10 tane simiti , tarihçi NPC ye verip tatlı alabilirsiniz Tatlının nitelikleri ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
293
Metin2 Ramazan Simidi Metin2 simit ne işe fayda Metin2 simit nereden düşer Metin2 simit hakkında veri Metin2 Ramazan Simidi Nerden Düşer Metin2 nin ramazan etkinliği olan simit ve meyvalar slotlardan düşemektedir Metin2 Simitler ne işe fayda Slotları avlayarak simit düşürülmeli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
242
metin2 eşya yükseltme,metin2 eşya yükseltme hakkında bütün bilgiler Bilindiği gibi oyuncuların çoğu demirci karşı bir çok yükseltme taktiği denemiş ve olmasını ummuşturBazı süre üst üstü şansları denk gelmiş ve benzer yöntemle 23 kere basmış olabilirler lakin muhakkak yapabilirim belirli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,466Konular
981,160Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt