Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Metin2 Ye Üye Olurken Dikkat E-Posta Adresiniz Yanlış Görünüyor Hatası

Metin2 Ye Üye Olurken Dikkat E-Posta Adresiniz Yanlış Görünüyor Hatası
0
257

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Metin2 Ye Üye Olurken Uyarı EPosta Adresiniz Yanlış Görünüyor Hatası Çözümü

Metin2 Üye Olurken Uyarı EPosta Adresiniz Hatalı Görünüyor Hatası

Eğer metin2'ye hotmail ile tescil oluyorsanız sonunu windowslive ye çevirip o kadar deneyin Windowslive mail adresinizi kabul edip onaylayacaktır *

Similar threads

Metin2 Ye Uye Olurken Dikkat EPosta Adresiniz Yanlış Gorunuyor Hatası Cozumu Metin2 Uye Olurken Dikkat EPosta Adresiniz Yanlış Gorunuyor Hatası Eğer metin2'ye hotmail ile kayıt oluyorsanız sonunu windowslive ye cevirip oyle deneyin Windowslive mail adresinizi kabul edip onaylayacaktır
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
metin2 kaydolamıyorum msn hatası Metin2 kayıt olurken dikkat eposta adresiniz hatalı görünüyor diye bir hata veriyorMetin2 kaydol msn sorununun çözümü epeyce basit yapmanız gereken tek şey windowslivecom uzantılı bir adres almakO süre msnyi kabul ediyor *
Cevaplar
0
Görüntüleme
257
Cevap: Metin 2' ye Nasıl Kayıt Olunur? Burayı Tıklayın kullanıcı adı msn ve şifrenizi girip Dilekçe Şartları ve Gizlilik Politikası nı okudum ve kabul ettim yazının yandaki kutucuga tıklayıp kaydolun Arkadaşlar metin2 kayıtta bir sistem hatası var galiba msn adresinizi girdiğinizde Uyarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
858,509Konular
980,820Mesajlar
30,680Kullanıcılar
egethemoonSon üye
Üst Alt