Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Metiner bir kanal dışında hiçbir ekrana çıkmayacak

Metiner bir kanal dışında hiçbir ekrana çıkmayacak
0
57

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
171974.jpg

İktidara yakın Yeni Şafak Gazetesi'nin muharrirlerinden olan ve eski AKP milletvekili Mehmet Metiner, bugünkü yazısında TV NET dışında hiçbir televizyon kanalının ekranlarında yer almayacağını söyledi.

Yazısının "Merak edenler için not" başlıklı kısmında ne vakit ekranlara döneceği dostlarına karşılık verdiğini söyleyen Metiner şu sözleri kullandı:

Yeni periyotta yazmaktan onur duyduğum Yeni Şafak kümemizin kendi televizyon kanalı TV NET dışında hiç bir kanala çıkmama kararı almış bulunuyorum, Ekranların daha çok izlenme ismine gladyatörlerin arenasına dönüştürüldüğü bir tartışma-kavga ortamını toplumsal barışımız ismine ziyanlı buluyorum. Herkesin yalnızca kendi doğruları üstüne kapandığı, diğerlerinin doğrularına kapılarını sıkı sıkıya kapattığı, tarafların yalnızca kendi mahallelerine mensup olanlardan alkış almak için uzunluğuna birbirleriyle arbede etmeyi beceri bildiği, o yüzden düzeyin birden fazla kere taban yaptığı, hakaret, saygısızlık, tehdit ve küfrün havada uçuştuğu o tartışma programlarının artık bir tarafı olmak istemediğim için, diğer bir deyişle bu usul bir hengamenin tarafı olmamak ismine işbu kararı almış bulunuyorum. Hayrolur inşaallah.