Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Metresim

Metresim
0
159

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
METRESİM

Karı koca bir barda oturuyorlar
Onlerindeki ickileri yudumlarken bardan
iceri hoş bir hatun girer
Bizimkilerin yanına gelir, adama sarılarak oper Karısına aldırmadan:
Nasılsın hayatım? Epey oldu goruşemedik…
Diyerek başka bir masaya gidip oturur
Adamın karısı dayanamayarak sorar:
Kim bu kadın?
Adam sakin bir sesle yanıtlar:
Senden saklayacak değilim Metresim!
Kadın cıldırır:
Ne bu ne curet! Bu ne ahlaksızlk! Ben buna katlanamam
Derhal boşanıyoruz! Sen ne şerefsiz adammışsın meğer
Bir de utanmadan metresim diyorsun… Her şey bitti anlıyor musun, boşanıyoruz! Hem de derhal! Adam gayet sakin bir tavırla karısına bakar:
Dur bakalım hele bir sakin ol Ne yani sevgilim Etiler’deki dubleksi, Akmerkez’deki daireyi, Bodrum’daki tripleksi, 24 metre yatı,altındaki son model jeepi, kımızı spor arabayı, Mal adalarındaki devre mulku, mucevher ve takı kolleksiyonlarını falan bırakıp boşanmak mı istiyorsun?
Alt tarafı bir metres icin butun bunlardan vazgecmeye değer mi bir tanem…Kadın bunları duyunca sakinleşir Cevresine bakınmaya başlarBiraz ilerideki masada oturan bir cift dikkatini ceker Kocasına sorar:
Şurada oturan bizim Suat degil mi?
Kocası yanıtlar:
Evet
Peki yanındaki kim?
Kocası gayet sogukkanlılıkla yanıtlar:
Kim olacak canım, metresi…
Kadın once duraksar Sonra burnunu kıvırarak kocasına sokulur:
Aaaa ! Bizimkisi daha guzel valla!

ESMER, KIZIL, SARIŞIN

Bir sarışın, bir kızıl ve bir esmer kız yanmakta olan bir binanın catısında mahsur kalmışlar itfaiye hemen olay mahalline gelmiş, gerekli cihazları cıkarmışlar Catıdan atlayanları tutmak icin yanlarında getirdikleri carşafı tuttuktan sonra, catıya doğru seslenmişler;
“Atla Bu tek sanşımız
Esmer olan kız catının kenarına kadar gelmiş ve kendisini aşağıya bırakmış Tam carşafa gelirken, itfaiyeciler birden carşafı kenara cekmişler Esmer kız domates salcası gibi yere yapışmış
İtfaiyeciler tekrar catıya seslenmişler;
“Hadi atla Yoksa kurtulamayacaksın Kızıl saclı aşağıya bağırmış;
“Atlamam Biraz once yaptığınız gibi carşafı cekersiniz siz
İtfaiyeciler; “Hayır, cekmeyiz Biz sadece esmerler icin bunu yaparız Boyle soylenince, kızıl saclı da kendisini catıdan aşağıya bırakmış İtfaiyeciler esmer kızda olduğu gibi yine aniden carşafı kenara cekince, kızıl saclı da elmalı kek gibi yere serilmiş
Catıda sadece sarışın kalmış, itfaiyeciler daha once de yaptıkları gibi;
“Atla, atla Yoksa yanarak oleceksin
Sarışın; “Kesinlikle atlamam İki arkadaşım atladığında carşafı cektiniz Ben atlarken de cekersiniz
İtfaiyeciler; “Kesinlikle cekmeyeceğiz Soz veriyoruz
Sarışın kız; “Bakın, sizin carşafı cekmeyeceğinize guvenemiyorum, şimdi carşafı yere bırakın ve etrafından cekilin…

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,753Kullanıcılar
umut ismailSon üye
Üst Alt