Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metrobüs şoförünün kaza öncesi görüntüleri: Çok fena oldum

Metrobüs şoförünün kaza öncesi görüntüleri: Çok fena oldum
0
65

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

İstanbul'un Avcılar ilçesinde meydana gelen metrobüs kazasının ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.

Kaza öncesi araç kamerasına yansıyan imgelerde, şoförün yolculardan yardım istediği tespit edildi.

"Çok makus oldum"

Küçükçekmece istikametinden gelen metrobüsün şoförü Mahsun K.'nin "Çok makus oldum, bana ambulans çağırın" dediği duyuluyor.

Saniyeler sonrasında ise metrobüs karşı şeride geçerek Levent T. idaresindeki metrobüs ile çarpışıyor.

Kaza sonucu 99 kişi yaralanırken, iki metrobüs şoförünün de tedavileri devam ediyor.

metrobus-kaza-ani_5911.jpg

metrobus-kaza-ani_5403.jpg

Similar threads

Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Dün akşam saat 18.30'da, İstanbul'da facianın eşiğinden dönüldü. Avcılar'daki metrobüs durağında iki metrobüs, baş başa çarpıştı. Kaza sonucundan 99 kişi yaralandı. Kazaya karışan metrobüs şoförlerinden 51 yaşındaki Mahsun Kibar'ın Avcılar Şükrübey Metrobüs Durağından yolcularını aldıktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem İmamoğlu, Avcılar Şükrübey Metrobüs Durağı yakınlarında meydana gelen metrobüs kazasına ait “Metrobüs kazası 2006 İETT girişli deneyimli sürücümüzün baygınlık geçirmesi sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip, karşı şeride geçmesi sonucu meydana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
İstanbul Avcılar'da dün akşam saatlerinde iki metrobüsün çarpışmasıyla kaza meydana geldi. Kazada 99 kişi yaralanırken 3 kişinin ağır bakımda olduğu açıklandı. İstanbul Büyük Kent Belediye (İBB) Lideri Ekrem İmamoğlu, kazanın metrobüs sürücüsünün kötüleşmesi nedeniyle meydana geldiğini belirtti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Dün akşam saatlerinde yaşanan metrobüs kazasıyla ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor. İstanbul'un Avcılar ilçesinde 4 metrobüsün karıştığı kazada 2 metrobüs baş başa çarpıştı. Korkunç kazanın akabinde olay yerine çok sayıda polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Yolcular için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
858,510Konular
980,873Mesajlar
30,726Kullanıcılar
GKNTVSon üye
Üst Alt