Mevlana çiçeği de varmış 1549039608 1549039608 mevlanacicegidevarmis5c5477fd12133mevlanacicegidevarmis5c5477fd12133 http:wwwcevrimicihabercomhaberimagescicekmevlana Kırşehir ICODEde, Alet Mühendisi Ömer Çetiner göre çekilen çiçek resminde ortaya çıkan semazenler, görenleri hayrete düşürüyor Sütleğen otunun yapraklarının üzerinde görülen semazenler, Cihaz Mühendisi Ömer Çetiner kadar yıllık haline getirildi Takriben 2 bin adet yıllık yaptırarak kişi ve kurumlara hediye eden Çetiner , vatandaşların yoğun ilgisi sebebiyle tekrar bir alıştırma yapacağını söyledi Çetiner , çektiği resimler içerisinde en fazla yapraklarında semazenlerin görüldüğü Sütleğen ÇiçeğiICODEnin alaka odağını kaydederek, Sütleğen dediğimiz otta görülen semazenler görenleri ve beni hayrete düşürdü Dünya Semazen YılıICODEnda böyle bir resim yakalamak beni gururlandırıyor Konya ICODEdan çok birey beni aradı Özellikle Konya Mevlana Kültür Derneği ICODEnden ICODEBununla ilgili nasıl tezgâhtar oluruz ve tanıtırızICODE diye konuştuk Ben hiçbir beklenti içerisinde değilim Bu fotoğrafı istedikleri yerde sergileyebilirlerdedi Mevlana ICODEnın tanıtımı için yapılacak her türlü faaliyete yardım vermeye hazırlanmış olduğunu gösteren Çetiner , Yapılacak her türlü katkıya hazırım Mevlana ICODEnın dünyaya tanıtılması noktasında bir faydamız varsa ne mutlu bizlerediye konuştu Hazırladığı resimlerin Kırşehir Güçsüzler YurduICODEnun duvarlarını süsleyeceğini vurgulayan Çetiner , yakın zamanda sergi açacağını ve sergide satılan fotoğrafların gelirini yine Güçsüzler Yurdu`na bağışlayacağını sözlerine ekledi