Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mevlana Duaları

Mevlana Duaları
0
168

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
1) Her korku için 'la havle vela kuvvete illa billahi'laliyyi'l azim'

2) Bütün elem ve kederler için, 'maşallah!'

3) Her nimet için, 'elhamdülillah!'

4) Her nimet bolluğu için, 'e'şşükrü lillah!'

5) Her şaşılacak şey için, 'sübhanallah!'

6) Her günah için, 'estağfirullah!'

7) Her darlık için, 'hasbiyallah!'

8) Her kaza ve kader için, 'tevekkeltü alellah!'

9) Her musibat için, 'inna lillahi ve inna ileyhi raciun!'

Similar threads

Allahım! İşlerimi düzenle, hâllerimi güzelleştir Beni sana kulluk eden iyi insanlardan ve sana şükreden varlıklardan eyle, Dini dünyevi bütün işlerimizde düzenliliği kolaylaştır, hayırdan olan muradlarımızı yerine getir Hayırlı işlerin hepsine Bismillah Şerlerin hepsine Euzu billah Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
EBUL VEFA HZ'NİN DUASI Ya Allah! Dünya ve ahirette karşılaşacağım her bir korku için 'lailaheillallah' ı, Her keder ve üzüntü için 'maşa'allah'ı, Her bir nimet için 'elhamdulillah'ı, Hayret verici her şey için 'subhanallah'ı, Her bir günah için 'estağfirullah'ı, Her darlık için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
295
Ebul Vefa Hazretlerinin Duası Ya Allah! Ebul Vefa Hz’nin Duasi Dünya ve ahirette karşılaşacağım her bir korku için ‘lailaheillallah’ ı, Her keder ve üzüntü için ‘maşa’allah’ı, Her bir nimet için ‘elhamdulillah’ı, Hayret verici her şey için ‘subhanallah’ı, Her bir günah için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
223
Hz Ebul vefa Duası Ebul vefa Hazretlerinin Duası Ya Allah Dünya ve ahirette karşılaşacağım her bir dehşet için 'lailaheillallah' ı, Her üzüntü ve endişe için 'maşa'allah'ı, Her bir nimet için 'elhamdulillah'ı, Şaşırtıcı her şey için 'subhanallah'ı, Her bir günah için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Allah'ım ! Kanadı kırık bir kuş gibiyim Uçsam uçamıyor, göçsem göçemiyorum Yarım bırakılmış bir düş gibiyim Yardan da, serden de geçemiyorum Menzile erememe korkusu sardı benliğimi Kolum kanadım kırık , gönlüm bin pare! Ey kalpleri evirip çeviren, ey gönüller sahibi ! Yaraları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,496Konular
981,888Mesajlar
29,924Kullanıcılar
biliSon üye
Üst Alt