Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mevlana Sozleri Facebook İcin

Mevlana Sozleri Facebook İcin
0
189

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Mevlana Sozleri Facebook

Facebook sayfaları icin en guzel Mevlana sozleri arasından derlediğimiz kısa Mevlana Sozlerini sizler icin paylaşıyoruzSayfamızda yer alan Mevlana sozlerini Facebook sayfanızdan tum arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz

Mademki kendinde bir dert veya pişmanlık hissediyorsun; bu, Allah’ın sana olan yardımının ve sevgisinin bir delilidir

Sen değerinle ve duşuncenle, iki aleme de bedelsin, ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun
Bazı insanlar vardır ki selam verirler ve selamlarından is kokusu gelir Bazıları da vardır ki selam verirler ve onların selamından misk kokusu gelir

Denizin kenarına kadar, ayakların izi vardır Ama denize girdikten sonra ne iz kalır, ne işaret

İki Gozune Karşılık Dunyayı Degişmezsin, Peki Gozu Verene Neden Secde Etmezsin !

Gonlu ışık yakmayı, aydınlanmayı oğrenen kişiyi, guneş bile yakamaz Gunduz gibi ışıyıp durmayı istiyorsan, geceye benzeyen benliğini yakıver

Yuz binlerce birbirine benzeyenleri seyret de aralarında ki yetmiş yıllık farka dikkat et İki şey birbirine benzeyebilir: Acı su da berraktır, tatlı su da…

Hz MEVLANA

ALT :wwwupluploadsmevlanasozleri40748mevlanasozleri40748ALT

Buda Gecer Ya HU

Ey İnsan! Sana gelen gamlar, kederler sende misafirdir Sakın onları daimi olduğunu zannetme Gelen fani gamlara uzulme cunku onlar gidicidir

ALT :wwwupluploadsmevlanasozleri96731mevlanasozleri96731ALT

Konuşsam dilim yanar, sussam kalbimOnce duruyorum Sonra susuyorumİcimden cıkan lafların etrafı yangın yerine cevireceğini duşununce kilit vuruyorum dilimeYan! diyorum icime!Sadece sen yan! Ve Dayan! diyorum gonlume!
Herkes mutlu olsun! Sen dayan
Omrunden nasibin, kendini Sevgiliden mesut bulduğun andan ibarettir

Şunu iyi bil ki safları yaran, her şeyi yenen aslanla savaşmak kolaydır; gercek kahraman odur ki once kendi nefsini yener

858,519Konular
981,234Mesajlar
31,097Kullanıcılar
roaniaSon üye
Üst Alt