Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

mevlananın 7 oğudu

mevlananın 7 oğudu
0
242

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hz Mevlana'nın Yedi Oğudu

*Comertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol

*Şevkat ve merhamette guneş gibi ol

*Başkalarının kusurunu ortmede gece gibi ol

*Hiddet ve asabiyette olu gibi ol

*Tevazu ve alcak gonullulukte toprak gibi ol

* Hoşgorurlukte deniz gibi ol

* Ya olduğun gibi gorun, ya gorunduğun gibi ol

Similar threads

Mevlana'nın 7 oğudu,Mevlananın 7 sozu,Mevlananın 7 altın oğudu,Mevlananın 7 altın sozu 1Comertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol 2Sevkat ve merhamette guneş gibi ol 3Başkalarının kusurunu ortmede gece gibi ol 4Hiddet ve asabiyette olu gibi ol 5Tevazu ve alcak gonullulukte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
235
Mevlananın 7 oğudu ingilizce İngilizce Mevlananın yedi oğudu Mevlananın yedi oğudu ingilizce MEVLANA’NIN YEDİ OĞUDU SEVEN ADVICE OF MEVLANA 1) Comertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol In generosity and helping others be like a river 2) Şefkat ve merhamette guneş gibi ol In...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
mevlananın ingilizce sozleri ve tercumeleri imagesmevlananiningilizcesozleri5ad9af99a928e Hz Mevlana’nın yedi oğudu Comertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol… Şefkat ve merhamette guneş gibi ol… Başkalarının kusurunu ortmede gece gibi ol… Hiddet ve asabiyette olu gibi ol…...
Cevaplar
0
Görüntüleme
250
Bir Konyalı olarak bu konuyu paylaşmak bana duşer diye duşundum ve sizler icin Mevlana'nın birbirinden guzel ve ozlu sozlerinin İngilizce Cevirilerini derledim Dunya uzerindeki hicbir insanı ayırmayan, dili, dini, goruşu ne olursa olsun herkesi eşit tutan Hz Mevlana şoyle soylemiş Come...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
mevlananın altın sozleri Mevlana Sozleri mevlananın meşhur sozleri Mevlananın onemli sozleri, Mevlananın unlu sozleri imagesmevlananinenunlusozleri5ad9b0696ca93 Ya oldugun gibi gorun Ya gorundugun gibi ol Hz Mevlana Biz guzeliz sende guzelles, bizim huyumuzla huylan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt