Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mevlananın felsefi sozleri

Mevlananın felsefi sozleri
0
184

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
mevlana sozleri, mevlana ozlu sozler, mevlana ozlu sozleri,mevlanaNIN sozleri, mevlana felsefi sozler, mevlana felsefi sozleri

Eğer Muslumanca Yaşamak İstersen Kur’an’a Sarıl; Cunku, Onsuz İslami Hayat Mumkun Değildir

Unutma Sır gibi seversen eğer muradın gercekleşirCunku tohum toprağa gizlenirse yeşerir Hz Mevlana

Sarhoş, Cinayeti Yapar da Sonra Ozrum Vardı, Kendimde Değildim Der Kendinde Olmayış, Kendiliğinden Gelmedi, Onu Sen Cağırdın

İnsanları Tanımak İcin Tum Gucunuzu Verin Ama Tum Sevginizi Vermeyin, Onları Tanımaya Başladıkca Verdiğiniz Sevgiye Acıyacaksnız

Bir Sıkıntın Olduğu Zaman Rabbine Donup “Benim Buyuk Bir Sıkıntım Var Deme Sıkıntına Donup “Benim Buyuk Bir Rabbim Var De!

Bir Mum Diğerini TutuşturmakLa Işığından Birşey Kaybetmez !

Bazı alimlerin Allah'ı ispat etmeye calışmalarına şaşıyorumAllahın varlığı sabittir sen kulluğunu ispat etmeye calış

Kim daha guzelse kıskanclığı daha fazla olurKıskanclık ateşten meydana gelir

Similar threads

mevlana sözleri, mevlana veciz sözler, mevlana özlü sözleri,mevlanaNIN sözleri, mevlana felsefi sözler, mevlana felsefi sözleri Eğer Müslümanca Yaşamak İstersen Kur’ân’a Sarıl; Çünkü, Onsuz İslami Hayat Muhtemel Değildir Unutma Giz gibi seversen eğer muradın gerçekleşirÇünkü tohum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
240
mevlana sözleri, mevlana özlü sözler, mevlana özlü sözleri,mevlanaNIN sözleri, mevlana felsefi sözler, mevlana felsefi sözleri Eğer Müslümanca Yaşamak İstersen Kur ’ân ’a Sarıl; Çünkü, Onsuz İslami Hayat Muhtemel Değildir Unutma Giz gibi seversen eğer muradın gerçekleşirÇünkü tohum toprağa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
mevlananın ibretlik ozlu sozleri Mevlananın etkileyici sozleri mevlananın ibretlik guzel sozleri mevlana hayata dair sozleri imagesmevlananinibretliksozleri5ad9af6a1bd80 Sevgide guneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları ortmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Mevlana sozleri,Mevlananın anlamlı sozleri,Mevlanadan sozler,Mevlanadan ozlu sozler,Mevlanadan guzel sozler,Mevlanadan oğutler · O beden testisi abı hayatla dopdolu, bu beden testisi ise olum zehiri ile İcindekine bakarsan padişahsın, kabına bakarsan yolu yitirdin · Genişlik, sabırdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Hz Mevlananın sozleri nelerdir Mevlana'nın soylediği ve gunumuze kadar insanlığa ışık tutan sozlerinden bazıları: Sevgide guneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları ortmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, ofkede olu gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt