Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mevlüt Çavuşoğlu 'lobicilik için para aldı' iddialara yanıt verdi!

Mevlüt Çavuşoğlu 'lobicilik için para aldı' iddialara yanıt verdi!

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
Disisleri%2DBakani%2DMevlut%2DCavusoglu%2DHollanda%2Dya%2Dhak%2Dettikleri%2Dkarsiligi%2Dverecegiz%2D190067%2Ejpg

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Kurulu Parlamenter Meclisi'nde birtakım lobi faaliyetleri yaptığı argümanlarına ait olarak, "George Soros isimli şahsın sponsoru olduğu bir kuruluşun yayımladığı rapordaki tezlerin gerçekle uzaktan yakından hiçbir ilgisi bulunmamaktadır." dedi.

Çavuşoğlu, Organize Hata ve Yolsuzlukları Bildirme Projesi (OCCRP) isimli kuruluşun, sızdırıldığı ileri sürülen e-maillere dayandırarak ortaya atılan tezlere ait, "Son günlerde kamuoyunun gündemine getirilmeye çalışılan ve George Soros isimli şahsın sponsoru olduğu bir kuruluşun yayınladığı rapordaki argümanların gerçekle uzaktan yakından hiçbir ilgisi bulunmamaktadır." dedi.

"Hamdolsun siyasi hayatım boyunca etik olmayan, hesabını veremeyeceğim hiçbir davranışta bulunmadım." tabirini kullanan Çavuşoğlu, şöyle devam etti:

"Paul Manafort ismini da birinci defa bu şahıs ABD'de ceza aldığında duymuştum. Her ikisi de milletvekili olan (Serhiy) Lovoçkin ve kardeşi ile ise geçmişe dayanan dostluğumuz var. İsmi geçen eski Ukrayna Devlet Lideri (Viktor) Yanukoviç periyodunda Başkanlık Yönetimi Lideriydi. AKPM üyesi olduğum periyotta şimdiki AKPM üyesi Türk milletvekilleri üzere birçok üye ülkede çok sayıda seçim gözlemciliği (30 civarı) yaptım. Seçim değerlendirmeleri ise ortak raporda yer alır."

Çavuşoğlu, Ukrayna dahil Doğu Avrupa ve Balkan ülkelerinin Avrupa Atlantik kurumlarıyla entegrasyonunu her vakit desteklediğini ve desteklemeye devam edeceğini belirtti.

858,496Konular
981,850Mesajlar
29,895Kullanıcılar
HAD3SSon üye
Üst Alt