Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mevlüt Dudu Kimdir, Hayatı

Mevlüt Dudu Kimdir, Hayatı
0
119

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Mevlüt Dudu Kimdir,
Mevlüt Dudu Hayatı,
Mevlüt Dudu Biyografi

Mevlüt Dudu

Cumhuriyet Millet Partisi Tercih Bölgesi Hatay
Doğum Tarihi ve Yeri 04041966 Dörtyol, Hatay
Mesleği Avukat

Mevlüt Dudu Cumhuriyet Halk Partisi'nden İskenderun Belediye Meclis üyesi ve İskenderun Belediye Başkan namzet adayı oldu

1987'de Hukuk Fakültesi'ni bitirdi

1987 yılında Sosyaldemokrat Demokrat Parti'ye üye oldu

1990'da İskenderun'da serbest avukatlığa başladı

1992 yılından sonradan Cumhuriyet Insanlar Partisi Kurucu Yönetim Kurulu üyeliği, kurultay delegeliği, Belediye Meclisi üyeliği yaptı *

Similar threads

Hacı Bayram Türkoğlu hakkında data Hacı Bayram Türkoğlu biyografi AKP milletvekili adayı Hacı Bayram Türkoğlu 1954 te Hatay ’ın Dörtyol İlçesinde doğdu Eczacı; Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ’ ni bitirdi 1994 yılında belediye başkanlığı seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Adnan Keskin Kimdir Adnan Belirgin biyografi Adnan Bariz hakkında bilgi Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi Özgür Avukatlık, Denizli Milletvekilliği ile Bayındırlık ve İskân Bakanlığı yaptı Deniz Baykal göre Meslek Bankası yönetiminde göreve atandı Evli ve 2 Çocuk babasıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Ali Ayağ'nın hayatı Ali Ayağ hakkında data Ali Ayağ, 1950 yılında İstanbul'da doğmuştur Marmara Üniversitesi İktisadi ve Yönetimsel Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nü bitirmiştir İşletmecilik, Editörlük, Anavatan Partisi Kurucu Üyeliği ve İl Başkanlığı, Kırkpınar Ağalığı, Edirnespor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Gürsel Tekin Kimdir Nerelidir, Gürsel Tekin Biyografisi, Gürsel Tekin Hakkında bilgi Gürsel Tekin (1964, Ardahan, Kars), 14 Ağustos 2007 yılından beri Cumhuriyet Insanlar Partisi İstanbul il başkanlığı yapan siyasetçidir O dönem Kars iline bağlı olan Ardahan'da dünyaya gelen Gürsel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Zahir Kandaşoğlu chp, Zahir Kandaşoğlu biyografi, Zahir Kandaşoğlu Hakkında Data Zahir KANDAŞOĞLU Kimdir Özgeşmişi 1962 yılında Van ’da doğdum Evli iki çocuk babasıyım Eğitim hayatımı sırası ile;Van Çiçekli beldesi ilk okulu,Edremit Ortaokulu ve meslek lisesi ile tamamladım Askerlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt