Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mevsim şeridinde aylar ve bu aylara ait bir takvim bolumu vardır Oğrenciye konusu işlenirken bu şeridin uzerine belirli gunler ve haftalarla ilgili yazılar eklenir
Oğrenciyle birlikte yapılan bu etkinlikler oğrencide zaman kavramının gelişmesi ve derse katılımını artırır
Belirli gun ve...
Mevsim Şeridi Örnekleri Selamlama kızlar sizden bir ricam olacak kızıma mevsimleri bilgi vermek istiyorum ve ona bir şaşırtmak istiyorum bir tablo gibi Bu yüzden sizden Mevsim Şeridi Örnekleri resimleri istiyorum
Mevsim şeridinde aylar ve bu aylara ait bir takvim bölümü vardır Öğrenciye konusu işlenirken bu şeridin üzerine açıklanmış günler ve haftalarla ilgili yazılar eklenir
Öğrenciyle birlikte yapılan bu faaliyetler öğrencide süre kavramının gelişmesi ve derse katılımını artırır
Belirtilmiş gün ve...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.