Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mevsim Şeridi Örnekleri Selamlama kızlar sizden bir ricam olacak kızıma mevsimleri bilgi vermek istiyorum ve ona bir şaşırtmak istiyorum bir tablo gibi Bu yüzden sizden Mevsim Şeridi Örnekleri resimleri istiyorum
patik örnekleri yeni patik örnekleri yeni merhaba patik ören bir ablanız olarak sizden yeni ve güzel patik modelleri istiyorum bacılarpatikornekleriyeni5c5a28f0803d7alt
Tarih Şeridi yapımı
Tarih Şeridi örnekleri
Hazırlayacağınız Tarih konusu hakkında geçmişten bu güne dek olan gelişimi örnekdeki gibi yazıp bir tarih şeridi hazırlayabilirsiniz
örnekte anadolu medeniyetleri tarih şeridi
*
Sizden ricam Sevgili yöneticilerim sizlerden bir ricam olucak Ben tanıdık olmayan dil mezunuyum ingilizce ve almancasizdenricam5c55937ce588balt Bu sene ünversiteye gidicem mütercüm çevirmenlik okuycam ve 2 senede lisans alıp ingilizce öğretmenliği okuycam eğer sizlerde uygun görürüseniz...
Düz karın diyeti Düz karın diyeti arıyorum ben Kızlar bıktım bundan böyle şu göbeğimden dümdüz bir karın istiyorum ve bundan ötürü sizden ricam ama bana karın düzleştiren perhiz önerisi verin
Dantel Örnekleri Yeni Modeller Dantel Örnekleri Yeni Modeller yeni dantel örnekleri var mı sizde? Kızlar yakında evleniyorum ve ben dantelde örebiliyorum lakin bu güne kadar modası eskir diye hiç kendim için örmedim sizden yeni dantel modelleri rica...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.