Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mevsimlerle İlgili Çocuk Şarkısı

Mevsimlerle İlgili Çocuk Şarkısı
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Mevsimlerle İlgili Çocuk Şarkısı Mevsimlerle İlgili Çocuk Şarkısı Elbiselerim Çocuk Şarkısı Sözleri Bir misafirimiz ilkbaharı cicim çok sevdiğim için sözleri neydi?diye sormuş bizde çocuk şarkısı olan bu şarkının sözlerini paylaşıyor ve defalarca birlikte bu şarkıyı mırıldanalım mi diyoruzmevsimlerleilgilicocuksarkisi5c57ae1c7e229alt Buyrun Melek'lermevsimlerleilgilicocuksarkisi5c57ae1c7e229alt 1549250072 1549250072 mevsimlerleilgilicocuksarkisi5c57ae1ce4aadmevsimlerleilgilicocuksarkisi5c57ae1ce4aadmevsimlerleilgilicocuksarkisi5c57ae1ce4aad Hep sarıdır elbiselerim, Ben bu rengi böylece çok severim Sonbaharı cicim fazla sevdiğim için, Hep sarıdır elbiselerim Ben bu rengi o kadar fazla severim, Her Zaman yeşildir elbiselerim Ben bu rengi böylece çok severim, İlkbaharı cicim fazla sevdiğim için, Her Zaman yeşildir elbiselerim, Ben bu rengi öyle fazla severim Daima beyazdır elbiselerim, Ben bu rengi o kadar çok severim Kış mevsimini cicim çok sevdiğim için, Hep beyazdır elbiselerim Ben bu rengi o kadar çok severim, Defalarca mavidir elbiselerim Ben bu rengi pek çok severim, Yaz mevsimini cicim fazla sevdiğim için, Daima mavidir elbiselerim, Ben bu rengi böylece fazla severim  

858,496Konular
981,800Mesajlar
29,868Kullanıcılar
bethesdaSon üye
Üst Alt