Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Meyhane Pilavı Tarifi

Meyhane Pilavı Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Meyhane Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*300 gr kuzu kuşbaşı
*1 çorba kaşığı biber salçası
*1 çorba kaşığı domates salçası
*1 adet kuru soğan
*2 çorba kaşığı tereyağı
*2 çorba kaşığı sıvı yağ
*500 gr pirinç
*Tuz, karabiber

Meyhane Pilavı Tarifi Yapılışı Terayağını ve sıvı yağı tencerede eritip kuşbaşı eti kavuruyoruz
Rendelenmiş soğanı tenceremize atıp kavuruyoruz
Biber salçası ve domates salçasını tencereye koyup 1 su bardağı su koyup etimiz yumuşayana kadar kaynatıyoruz Tuz ve karabiberi koyuyoruz
Sıcak suda yıkanmış pirinçleri tencereye alıp biraz kavuruyoruz 4 su bardağı su koyup pirinçimiz pilav kıvamanına gelecek şekilde pişiriyoruz Ve dinlenmeye bırakıyoruz
Afiyet olsun
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt