Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meyra Aşklayalım şarkısı sozu

Meyra Aşklayalım şarkısı sozu
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Meyra Aşklayalım şarkı sozu, Meyra Aşklayalım şarkı sozleri, Aşklayalım şarkısı sozleri Meyra, 2019 Meyra Aşklayalım şarkısı

Tam aklımdan geciyordun ki o anda telefonum caldı
Kalp kalbe karşıymış meğer elim ayağıma dolandı
Aşkın mudanası yok dunya onun sanıyor
Ummadığın bir anda gelip sana boyut atlatıyor

Ben zaten dunden razıyım
Her şeye hazırlıklıyım
Ne bekliyoruz oyleyse
Kanatlanalım bilgisiten

Bu işin onceden siparişi yok
Ne de adrese teslim canım
Suc ustu bilgisiten yakalandık
O zaman aşklayalım, aşklayalım

Similar threads

Ruzgar Ucurum şarkı sozleri, Ruzgar Ucurum şarkısı sozu, ucurum şarkısı sozleri ruzgar, Ruzgar Ucurum şarkısı 2019 Artık yamanacak hicbir yer kalmadı Kalbimin her yanı paramparca İncindi ruhum sende kapılar kapandı Gidecek başka bir yer kalmadı Sensizlik neler aldı benden neler caldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Sibel Can Seyyah Şarkı sozu Seyyah Şarkı Sozleri Sibel Can Sibel Can 2019 Seyyah Şarkısı sozleri sızlar acım yureğime vurur sancım dileğine kacsan nereye kadar kimse sevemez yerine don bak yarınlarına mutsuz yarınlarına artık dokunamam ki yalan değmiş tenine gunahlar yanına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Ozcan Deniz Deniz Cakır ya sonra şarkı sozu Ozcan Deniz & Deniz Cakır ya sonra şarkı sozleri ozcan deniz deniz cakır dueti ya sonra deniz cakır ozcan deniz ya sonra şarkısı 2019 imagesozcandenizdenizcakiryasonrasarkisisozu5adab02ede23c nedir derdin soyle diye bir gun bana sormadın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Ozgun Konu Senden Acılınca şarkı sozleri Ozgun Konu Senden Acılınca şarkısı sozu Dunden bugune değişen hic bir şey olmaz mı? Senden duyduğum heyecan bir an azalmaz mı? Sahiden yurek sevince ferman tanımaz mı? Maziden kalan bu miras peşimi bırakmaz mı? Aklıma takılan şey temel bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
karadağlar gul hayat şarkısı sozu Karadağlar Elim Bağlı Dalım Kuru Şarkı Sozleri imageskaradaglarelimbaglidalimkurusarkisisozu5adab101d42de Elim bağlı dalım kuru Aldığım nefes nefes değil İcim bağlı icim soruh Ben bunu nasıl yaptım Sen bir yanda ben bir yanda ağlar aşk ote yanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt