Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meyve Kebabı

Meyve Kebabı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Meyve Kebabı Tarifi İçin Malzemeler

*Dilediğiniz ve en çok sevdiğiniz meyveler

Meyve Kebabı Tarifi Yapılışı Hazırlanışı da çok kolay olan sunumu dikkat çeken meyve tabağının hazırlanışı çok kolay Ben böyle hoş sununu olan meyve tabaklarını çok beğeniyorum, tam bir meyve tutkunuyum İhtiyacınız olan tek şey uzun çöpler ve meyveler Meyveleri küp halinde dilimleyerek çöplere diziyoruz Damak zevkinize göre yanında çikolatalı krem santiyle veya dondurmayla birlikte servis edebilirsiniz Aksam tv izlerken yersiniz Hadi afiyet olsun

Similar threads

Karışık Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler *4 tane şeftali *78 tane kırmızı erik *2 tane elma *2 tane armut *1 avuç kızılcık yada vişne *2 avuç kara üzüm tanesi *Üstünü örtecek kadar su *25 su bardağı toz şeker (BEN ÇOK ŞEKERLİ İSTEMEDİĞİM İÇİN 1, 5 KULLANDIM MEYVELER TADINI VERİYOR...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Karışık Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler *5 tane kırmızı erik *5 tane kayısı *1 kase kiraz *1 kase çilek *1 tane limon *12 su bardağı şeker *2 litre su Karışık Meyve Suyu Tarifi Yapılışı Meyve suyumuzun yapımı çok kolay ve aynı zamanda çok lezzetli Umarım beğenirsiniz Gelelim tarife...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Kalabalık misafir akşamlarının, özel misafirlerin en gözde yemekleri arasında yer alan islim kebabı adeta akşama ne pişirsem diye düşünenlerin imdadına yetişiyor. Özenle hazırlanan ve sunumu ile çok şık olan islim kebabı nasıl yapılır merak ediyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz. Diğer adıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Meyve Sepeti Tarifi İçin Malzemeler *Çilek *Kivi *Muz *Elma *Siyah üzüm *Beyaz üzüm *Mandalina *Mor erik *Ceviz *Bitter çikolata *Sütlü çikolata *Çöp şiş *Bulaşık süngeri *Saksı *Limon *Jelibon *Kurabiye kalıbı *İstediğiniz meyveleri kullanabilirsiniz biz bunları kullandık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Bebeklere Kışlık Meyve Tarifi İçin Malzemeler 3 kg kırmızı erik3 kg şeftalisiz isterseniz öbür meyveler kulanabilirsiniz3 kg için 1 buçuk su bardağı su Bebeklere Kışlık Meyve Tarifi Yapılışı Tekrardan merhabalar anneler ; Oğlum meyveyi fazla seviyor ve bende yaz meyvelerinden bir kaçını buzluk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,496Konular
981,769Mesajlar
29,848Kullanıcılar
forexsaplarSon üye
Üst Alt