Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meyve Püresi (Kavanoz Meyve) +6

Meyve Püresi (Kavanoz Meyve) +6

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Meyve Püresi (Kavanoz Meyve) +6 Tarifi İçin Malzemeler

*Armut
*Mandalina
*Şeftali
*Elma
*Hurma
*Kısacası istediğiniz her meyve

Meyve Püresi (Kavanoz Meyve) +6 Tarifi Yapılışı Merhaba, bu tarif bebek annelerine ;)
Hazır satılan kavanoz meyveleri vermektense kuzulara evde kavanoz meyve yapalım hadi
Eğer yazlık meyveleri kış için, kışlık meyveleri de yaz için saklamak istiyorsanız istediğiniz meyveleri blendrdan geçirin ardından yeni alınmış küçük kavanozlara koyup düdüklü tencerede 7 dk kaynatın Yalnız iyice soğuyana kadar düdüklünün içinden çıkarmayın
Mesela yazın şeftali koyup yapabilirsiniz
Kışın elma+mandalina, elma+armut yada tek tek şekilde Tercih size ve bebeğinizin yeme şekline kalmış
Ben yazın şeftali yapmıştım Şimdi içine muz, elma koyup her gün değişik değişik yediriyorum
Resimdeki tabakta hurma ve elma püresi var
Afiyet ve şifa ile

Similar threads

Karışık Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler *Murdum eriği *Şeftali *Elma *Armut *Havuç *12 limon suyu *İsteğe bagli pekmez ve şeker *Çubuk tarçın *Bir kaç kuru hurma Karışık Meyve Suyu Tarifi Yapılışı İstediğiniz meyveleri dilip üzerine bir iki bardak suyu gezdirin Pekmez, şeker...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Bebeğim İçin Sağlıklı Meyve Konservesi Tarifi İçin Malzemeler *5 adet elma *2 salkım siyah ve beyaz üzüm *2 adet armut *2 adet şeftali *10 adet vişne *5 adet kayısı Bebeğim İçin Sağlıklı Meyve Konservesi Tarifi Yapılışı Meyveler yazın mevsiminde toplanan organik meyvelerdir Yazın yapıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Meyve Salatası Tarifi İçin Malzemeler *1 çay bardağı süt *1 paket krem şanti *1 elma *1 muz *1 mandalina *1 şeftali *1 armut Meyve Salatası Tarifi Yapılışı 1 bardak süt ve krem şantiyi karıştıralım Bütün meyveleri küçük küp küp doğrayalım, krem şantiyle karıştırıp servis kaplarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
İrmikli Meyve Püresi (+6) Tarifi İçin Malzemeler *Yarım muz *Yarım şeftali *1 5 tatlı kaşığı irmik *1 çay bardağı su *2 adet çiğ badem *1 çay kaşığı kadar zeytinyağı İrmikli Meyve Püresi (+6) Tarifi Yapılışı Oğlumun gerçekten çok severek yediği bir mama oldu meyveleri soyup çatalla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Karışık Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler *3 adet mandalina *1 adet limon *1 adet elma *34 dilim karpuz *3 adet şeftali *1 kase kiraz *1, 5 su bardağı şeker *Yeterince su Karışık Meyve Suyu Tarifi Yapılışı Hazır meyve sularındansa evde kendiniz hazırlayabilirsiniz, ben tüm meyvelerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,481Konular
981,455Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt