Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meyve Salatası (Limon Soslu Ve Kremalı)

Meyve Salatası (Limon Soslu Ve Kremalı)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Meyve Salatası (Limon Soslu Ve Kremalı) Tarifi İçin Malzemeler

*Dilediğiniz meyveler
*Tabanı için isteğe bağlı bisküvi
*Süslemek için damla çikolata, hindistan cevizi vs

Limon sosu için:

*1 çay bardağı su
*Yarım limon
*Limon kabuğu rendesi
*1 paket vanilya
*34 yemek kaşığı şeker

Kreması için;

*Yarım pk krema
*Yarım su bar Süt

Meyve Salatası (Limon Soslu Ve Kremalı) Tarifi Yapılışı Öncelikle limon sosunu ve ardından kremayı hazırlayalım: (NOT: Bu tarif iki kişiliktir, tüm malzemeleri kişi sayısına göre dilediğiniz oranda artırabilirsiniz)
Tüm malzemeleri şeker iyice eriyene kadar karıştırın
Yarım paket krema, yarım su bardağı süt ile kremayı hazırlayıp katılaşması için dolaba kaldırın Ardından meyveleri*hazırlayın Ben bu tarifte muz, ananas, kırmızı üzüm, armut ve şeftali kullandım Özellikle muz ve ananasın sosla ve kremayla birleşimi enfes!
Tüm malzemeleri küçük küçük doğrayın ( en çabuk karardığı için en son muzu doğrayın) Derince bir kapta tüm malzemeleri toplayın Ardından limon sosunu döküp tahta bir kaşıkla dikkatlice ve yavaşça karıştırın Sunum kaplarınıza (dilerseniz kapların tabanına bisküvi parçaları da koyabilirsiniz, ben bu sefer öyle yaptım harika oldu ;)) pay edip kalan sosu da ilave edin En son dolaptan çıkardığınız kremayı sıkma torbası ile üzerlerine sıkın İsteğe bağlı damla çikolata, Hindistan cevizi vs ekleyebilirsiniz
Afiyet olsun!

858,496Konular
982,159Mesajlar
30,100Kullanıcılar
serkanyircinSon üye
Üst Alt