iltasyazilim
FD Üye
140 g çilek
80 g frambuaz
50 g yaban mersini
1 limonun rendelenmiş kabuğu
100 g beyaz çikolata
140 ml krema
2 yemek kaşığı pudra şeker
Meyve şöleni hazırlanışı
Küp doğradığınız çilekler, frambuaz ve yaban mersinini geniş bir kasede harmanlayıp ısıya dayanıklı servis kaplarına paylaştırın Üzerlerine rendelenmiş limon kabuğu serpip buzdolabında 4 saat bekletin Çikolatayı benmari usulü eritin kremayı ilave edip karıştırın ve ocaktan alın Kremalı çikolatayı buzdolabından çıkarttığınız meyvelerin üzerine paylaştırın Üzerlerine pudra şekeri serpip önceden ısıtılmış 175 derece fırında 34 dakika pişirin Ilık servis yapın
80 g frambuaz
50 g yaban mersini
1 limonun rendelenmiş kabuğu
100 g beyaz çikolata
140 ml krema
2 yemek kaşığı pudra şeker
Meyve şöleni hazırlanışı
Küp doğradığınız çilekler, frambuaz ve yaban mersinini geniş bir kasede harmanlayıp ısıya dayanıklı servis kaplarına paylaştırın Üzerlerine rendelenmiş limon kabuğu serpip buzdolabında 4 saat bekletin Çikolatayı benmari usulü eritin kremayı ilave edip karıştırın ve ocaktan alın Kremalı çikolatayı buzdolabından çıkarttığınız meyvelerin üzerine paylaştırın Üzerlerine pudra şekeri serpip önceden ısıtılmış 175 derece fırında 34 dakika pişirin Ilık servis yapın