Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Meyve Tabağım ( Bol Vitaminli )

Meyve Tabağım ( Bol Vitaminli )
0
153

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Meyve Tabağım ( Bol Vitaminli ) Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet muz
*2 adet mandalina
*56*üzüm
*1 adet elma
*1 adet armut ( deveci armutu)
*üzeri için taze ceviz

Meyve Tabağım ( Bol Vitaminli ) Tarifi Yapılışı Muz ve mandalina haric diğer meyveler güzelce yıkandıktan*sonra isteğe göre kabukları soyulur ve iri iri doğranır Muz ve mandalinalarda parçalara bölündukten sonra tabakta yerini*alır En son olarak taze cevizimizi meyvelerimizin üzerine serpiştirip servis edebiliriz
Bol vitaminli sağlıkla*afiyet olsun;)

Similar threads

Meyve Tabağım Tarifi İçin Malzemeler *Üzüm *muz *Nar *mandalina Aklınıza*başka*hangi meyve gelirse Meyve Tabağım Tarifi Yapılışı Tüm meyveler soyulur ve görüldüğü gibi düzenli bir şekilde dizilir, görsel şölen düzenlenir;)
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Meyve Tabağım Tarifi İçin Malzemeler *1 adet kivi *1 adet muz *45 çilek *2 adet ceviz *Hazır çikolata sosu ( evde çikolata varsa eritilebilir ) Meyve Tabağım Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar meyveyi çok seviyorum fakat farklı görsellikte yapmadığım zamanlar eşim yemiyor Bende tabağa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Ballı Meyve Tabağım Tarifi İçin Malzemeler *2 adet elma *2 adet muz *1 adet armut *5 adet incir *1 su bardağı kaymak *1 çay bardağı bal *Ceviz, Fındık Ballı Meyve Tabağım Tarifi Yapılışı Elma, muz ve armutun kabuklarını soyuyoruz İsteğe göre doğruyoruz(ben irice küp küp doğradım)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Vitaminli Meyve Kahvaltımız Tarifi İçin Malzemeler *1 muz *1 elma *1 kivi *1 mandalina Vitaminli Meyve Kahvaltımız Tarifi Yapılışı Hepsini blendırdan geçirelim istenirse içine bebek bisküvisi ve keki de eklenebilir Ben iki bebek için hazırlıyorum miktarını siz ayarlarsınız bu kış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Bol Vitaminli Enginar Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *1 tane kabak *Enginar yaprağı (miktarı isteğe göre değişiyor) *1 patates *1 soğan *2 orta boy havuç *1 yemek kaşığı tereyağı Bol Vitaminli Enginar Çorbası Tarifi Yapılışı Kabak ,patates havuç soğan kabukları soyularak 4er li...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,496Konular
981,723Mesajlar
29,798Kullanıcılar
efecerrah53Son üye
Üst Alt