iltasyazilim
FD Üye
Meyveli Bisküvili Çanaklar Tarifi İçin Malzemeler
*1 paket kakaolu bisküvi
*1 paket krem şanti
*1 bardak süt (krem şanti için)
*2 yemek kaşığı pudra şekeri
*1 yemek kaşığı kakao (isteyen 2 yemek kaşığı da koyabilir)
BULAMAK İÇİN :
*Hindistan cevizi
ÜZERİ İÇİN :
*1 paket kremşanti
*1 su bardağı süt
*Çanağın içerisine ise istediğe bağlı meyve (ben kivi ve muz kullandım)
Meyveli Bisküvili Çanaklar Tarifi Yapılışı
Merhabalar arkadaşlar pratik ve şık görünümlü bir tarif, benim beğenerek yaptığım bir tarif hazırlanışına geçelim
İlk önce bisküvileri robotta çekelim krem şanti ile 1 bardak sütü hazırlayalım bisküvilerin içine dökelim pudra şekeri, kakaoluya ekleyip yoğuralım ben 1 gece dolapta beklettim ama acil yapmanız gerekiyorsa 15 dk dolapta bekleyelim
Dinlenen harçtan ceviz büyüklüğünde top yapıp ortalarını açalım, dış kısmını Hindistan cevizine bulayıp ortasına meyvelerden küçük parçalar şeklinde koyup üzerine kremşanti sıkalım ,afiyet olsun
*1 paket kakaolu bisküvi
*1 paket krem şanti
*1 bardak süt (krem şanti için)
*2 yemek kaşığı pudra şekeri
*1 yemek kaşığı kakao (isteyen 2 yemek kaşığı da koyabilir)
BULAMAK İÇİN :
*Hindistan cevizi
ÜZERİ İÇİN :
*1 paket kremşanti
*1 su bardağı süt
*Çanağın içerisine ise istediğe bağlı meyve (ben kivi ve muz kullandım)
Meyveli Bisküvili Çanaklar Tarifi Yapılışı
Merhabalar arkadaşlar pratik ve şık görünümlü bir tarif, benim beğenerek yaptığım bir tarif hazırlanışına geçelim
İlk önce bisküvileri robotta çekelim krem şanti ile 1 bardak sütü hazırlayalım bisküvilerin içine dökelim pudra şekeri, kakaoluya ekleyip yoğuralım ben 1 gece dolapta beklettim ama acil yapmanız gerekiyorsa 15 dk dolapta bekleyelim
Dinlenen harçtan ceviz büyüklüğünde top yapıp ortalarını açalım, dış kısmını Hindistan cevizine bulayıp ortasına meyvelerden küçük parçalar şeklinde koyup üzerine kremşanti sıkalım ,afiyet olsun