iltasyazilim
FD Üye
Meyveli Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler Alt tabanı için:
*175 gram petibör bisküvi
*100 gram tereyağ
*100 gram beyaz çikolata
*Üzerine şeftali reçeli
Kreması için:
*200 gram labne peyniri (philadelphia)
*250 ml krema
*2 paket toz jelatin
*5 yemek kaşığı toz şeker
*2 paket vanilya şekeri
*5 adet kayısı (küp küp doğranmış)
Üzeri için;
*500 ml karışık meyve suyu
*Pasta cilası
*Meyve (İstediğiniz meyveler, ben şeftali ve kayısı kullandım)
Meyveli Cheesecake Tarifi Yapılışı Selam kızlar
Arkadaşlarınız akşama size mi gelecek? )*Buyurun benim cheesecake tarifim, hem çok pratik hem de çok lezzetli
Öncelikle petibörlerimizi bir poşetin içinde ufalayalım, benmari usulü erittiğimiz çikolatalarımızı ufaladığımız bisküvilerimizin içine ekliyoruz Eritmiş olduğumuz tereyağımızı da ilave edip karıştırıyoruz*Borcama yayıyoruz ve kaşığın ters tarafıyla bastırıyoruz, ben şeftali reçeli sürdüm üzerine Siz istediğiniz reçelden kullanabilirsiniz
Sıvı kremamızı 5 dakika mikserle çırpıyoruz, içine toz jelatini, labne peyniri, şekeri ve vanilya şekerini ekleyip 1 dakika karıştırıyoruz mikser ile*Küp küp doğradığımız kayısıları ilave edip spatula yardımı ile karıştırıyoruz ve borcama yayıyoruz*Üzerini kayısı ile süslüyoruz*500 ml meyve suyunu bir tencereye alıyoruz, 2 paket pasta cilasını ekleyip karıştırıyoruz Kaynamasını bekliyoruz ve borcama döküyoruz*Buzdolabında 3 saat bekledikten sonra afiyetle yiyebilirsiniz *Ben geceden yapıp buzdolabına koyuyorum
Afiyet olsun
*175 gram petibör bisküvi
*100 gram tereyağ
*100 gram beyaz çikolata
*Üzerine şeftali reçeli
Kreması için:
*200 gram labne peyniri (philadelphia)
*250 ml krema
*2 paket toz jelatin
*5 yemek kaşığı toz şeker
*2 paket vanilya şekeri
*5 adet kayısı (küp küp doğranmış)
Üzeri için;
*500 ml karışık meyve suyu
*Pasta cilası
*Meyve (İstediğiniz meyveler, ben şeftali ve kayısı kullandım)
Meyveli Cheesecake Tarifi Yapılışı Selam kızlar
Arkadaşlarınız akşama size mi gelecek? )*Buyurun benim cheesecake tarifim, hem çok pratik hem de çok lezzetli
Öncelikle petibörlerimizi bir poşetin içinde ufalayalım, benmari usulü erittiğimiz çikolatalarımızı ufaladığımız bisküvilerimizin içine ekliyoruz Eritmiş olduğumuz tereyağımızı da ilave edip karıştırıyoruz*Borcama yayıyoruz ve kaşığın ters tarafıyla bastırıyoruz, ben şeftali reçeli sürdüm üzerine Siz istediğiniz reçelden kullanabilirsiniz
Sıvı kremamızı 5 dakika mikserle çırpıyoruz, içine toz jelatini, labne peyniri, şekeri ve vanilya şekerini ekleyip 1 dakika karıştırıyoruz mikser ile*Küp küp doğradığımız kayısıları ilave edip spatula yardımı ile karıştırıyoruz ve borcama yayıyoruz*Üzerini kayısı ile süslüyoruz*500 ml meyve suyunu bir tencereye alıyoruz, 2 paket pasta cilasını ekleyip karıştırıyoruz Kaynamasını bekliyoruz ve borcama döküyoruz*Buzdolabında 3 saat bekledikten sonra afiyetle yiyebilirsiniz *Ben geceden yapıp buzdolabına koyuyorum
Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.