Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meyveli Cheesecake

Meyveli Cheesecake

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Meyveli Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler Alt tabanı için:

*175 gram petibör bisküvi
*100 gram tereyağ
*100 gram beyaz çikolata
*Üzerine şeftali reçeli

Kreması için:

*200 gram labne peyniri (philadelphia)
*250 ml krema
*2 paket toz jelatin
*5 yemek kaşığı toz şeker
*2 paket vanilya şekeri
*5 adet kayısı (küp küp doğranmış)

Üzeri için;

*500 ml karışık meyve suyu
*Pasta cilası
*Meyve (İstediğiniz meyveler, ben şeftali ve kayısı kullandım)

Meyveli Cheesecake Tarifi Yapılışı Selam kızlar ;)
Arkadaşlarınız akşama size mi gelecek? )*Buyurun benim cheesecake tarifim, hem çok pratik hem de çok lezzetli ;)
Öncelikle petibörlerimizi bir poşetin içinde ufalayalım, benmari usulü erittiğimiz çikolatalarımızı ufaladığımız bisküvilerimizin içine ekliyoruz Eritmiş olduğumuz tereyağımızı da ilave edip karıştırıyoruz*Borcama yayıyoruz ve kaşığın ters tarafıyla bastırıyoruz, ben şeftali reçeli sürdüm üzerine Siz istediğiniz reçelden kullanabilirsiniz
Sıvı kremamızı 5 dakika mikserle çırpıyoruz, içine toz jelatini, labne peyniri, şekeri ve vanilya şekerini ekleyip 1 dakika karıştırıyoruz mikser ile*Küp küp doğradığımız kayısıları ilave edip spatula yardımı ile karıştırıyoruz ve borcama yayıyoruz*Üzerini kayısı ile süslüyoruz*500 ml meyve suyunu bir tencereye alıyoruz, 2 paket pasta cilasını ekleyip karıştırıyoruz Kaynamasını bekliyoruz ve borcama döküyoruz*Buzdolabında 3 saat bekledikten sonra afiyetle yiyebilirsiniz *Ben geceden yapıp buzdolabına koyuyorum ;)
Afiyet olsun

858,507Konular
982,857Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt