iltasyazilim
FD Üye
Meyveli Minik Pastacıklar Tarifi İçin Malzemeler
*4 yumurta
*1 su bardağı şeker
*Yarım çay bardağı ılık su
*2, 5 su bardağı un
*1 paket vanilya
*1 paket kabartma tozu
*Bir fiske tuz
*2 yemek kaşığı kadar kakao
İç malzemeleri ;
*1 paket krem şanti
*34 yemek kaşığı (150 gram) labne
*Yarım bardak süt
*1 tane armut veya muz
Üzerine;
*Böğürtlenli sos
Meyveli Minik Pastacıklar Tarifi Yapılışı Yumurtaların sarısı ve beyazını ayırın Sarısını şeker ile, beyazını tuz ile iyice çırpın
Diğer malzemeleri sarısını şekerle çırptığınız karışıma ilave edin ve diğer karışımı da ekleyip kek hamurunu elde edin Yağlanmış kek tesisine dökün ve 180 derecelik önceden ısıtılmış fırında 3035 dk pişirin*Krem şantiyi süt ile çırpın ve labneyi ekleyip karıştırın*Keki ikiye böldükten sonra çay bardağı yardımı ile yuvarlaklara ayırın*Yuvarlakların yarısı alta, yarısı üste kullanılacak
Artan kek kırıntılarını iç malzemeye karıştırın Kekin en altına soyup dilimlediğiniz armutlardan koyun, üzerini iç malzeme ile kaplayın ve sostan ortasına bir parça dökün üzerine kapak olarak kullanacağınız parçayı 8 eşit parçaya bölün Ve görseldeki gibi kapatın Afiyet olsun
*4 yumurta
*1 su bardağı şeker
*Yarım çay bardağı ılık su
*2, 5 su bardağı un
*1 paket vanilya
*1 paket kabartma tozu
*Bir fiske tuz
*2 yemek kaşığı kadar kakao
İç malzemeleri ;
*1 paket krem şanti
*34 yemek kaşığı (150 gram) labne
*Yarım bardak süt
*1 tane armut veya muz
Üzerine;
*Böğürtlenli sos
Meyveli Minik Pastacıklar Tarifi Yapılışı Yumurtaların sarısı ve beyazını ayırın Sarısını şeker ile, beyazını tuz ile iyice çırpın
Diğer malzemeleri sarısını şekerle çırptığınız karışıma ilave edin ve diğer karışımı da ekleyip kek hamurunu elde edin Yağlanmış kek tesisine dökün ve 180 derecelik önceden ısıtılmış fırında 3035 dk pişirin*Krem şantiyi süt ile çırpın ve labneyi ekleyip karıştırın*Keki ikiye böldükten sonra çay bardağı yardımı ile yuvarlaklara ayırın*Yuvarlakların yarısı alta, yarısı üste kullanılacak
Artan kek kırıntılarını iç malzemeye karıştırın Kekin en altına soyup dilimlediğiniz armutlardan koyun, üzerini iç malzeme ile kaplayın ve sostan ortasına bir parça dökün üzerine kapak olarak kullanacağınız parçayı 8 eşit parçaya bölün Ve görseldeki gibi kapatın Afiyet olsun