Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meyveli Mozaik Pasta Tarifi

Meyveli Mozaik Pasta Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Meyveli Mozaik Pasta Tarifi İçin Malzemeler

*1 buçuk paket petibör bisküvi
*125 gr tereyağı
*1 bardak süt
*2 kaşık kakao
*1 tatlı kaşığı tarçın
*1 adet elma
*1 adet kivi
*5 6 adet kuru kayısı

Meyveli Mozaik Pasta Tarifi Yapılışı Güzel güne uyandıran Rabbime hamdolsun Rabbim pişman olacağımız bir gün bile yaşatmasın inşaAllah
Dün gece çok geç saatte misafirim geleceğini öğrendim küçük çocukla evimi toparlayayım ikramı yapayım diye koştururken mozaik pasta yapmak aklıma geldi bisküvileri kırdım Tereyağını eritirken meyve tabağında meyveleri gördüm Bir elma, bir kivi doğradım kuru kayısılar alıp doğradım Diğer malzemeleri de ekleyip bisküvileri çok kırıp ezmeden karıştırdım Şeklini vermek için tezgahı üzerine serdiğim streç film in üzerine yaydım Uzun ve yuvarlak şekil vermek için elimde biraz düzeltip dondurucuya kaldırdım yarım saat dinlendirme sonunda dolabın alt rafına indirdim çoook güzel pratik bu tarif pek beğenildi zamanım kısıtlı olmazsa portakal da doğrayıp eklerdim Ama sulanır da toparlayamam diye korktum açıkçası)
siz evde olan sevdiğiniz her meyveyi doğrayabilirsiniz Çeşit Rabbim den üretip ikram etmek bizden afiyetle kalın

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt