iltasyazilim
FD Üye
Meyveli Yoğurt Bombası Tarifi İçin Malzemeler
*500 gr yoğurt
*120 gr şeker
*1 paket vanilya
*400 gr krema
*1 kaç damla limon suyu veya rendelenmiş limon kabuğu
Üstü için:
*300 500 gr orman meyvesi
*Arzuya göre şeker
Süslemek için:
*Meyve
Meyveli Yoğurt Bombası Tarifi Yapılışı Bir gün önce yoğurt, şeker, vanilya ve limon damlası güzelce karıştırılır
Krema mikserle çırpılırYoğurt, krema ile karıştırılır
Büyük kabın içine süzgeç ve temiz mutfak peçetesi yerleştirilirSonra yoğurtlu karışımın içine dökülürÜstünü kapatıp buzdolabında bir gece bekletilir
Ertesi gün dikkatlice yoğurt servis tabağına ters çevrilir
Üstü için orman meyvesinden bir kaç tane meyve kenara bırakılır Geri kalanı arzuya göre şeker ilave edilir ve blender ile püre haline getirilir Sonra tüm olan meyveler karıştırılır*Yoğurdun üstüne dökülür ve sevdiğiniz meyveler ile süslenir
Ben güzel süsledim Eminim siz daha güzelini yaparsınız
Kolay gelsin
*500 gr yoğurt
*120 gr şeker
*1 paket vanilya
*400 gr krema
*1 kaç damla limon suyu veya rendelenmiş limon kabuğu
Üstü için:
*300 500 gr orman meyvesi
*Arzuya göre şeker
Süslemek için:
*Meyve
Meyveli Yoğurt Bombası Tarifi Yapılışı Bir gün önce yoğurt, şeker, vanilya ve limon damlası güzelce karıştırılır
Krema mikserle çırpılırYoğurt, krema ile karıştırılır
Büyük kabın içine süzgeç ve temiz mutfak peçetesi yerleştirilirSonra yoğurtlu karışımın içine dökülürÜstünü kapatıp buzdolabında bir gece bekletilir
Ertesi gün dikkatlice yoğurt servis tabağına ters çevrilir
Üstü için orman meyvesinden bir kaç tane meyve kenara bırakılır Geri kalanı arzuya göre şeker ilave edilir ve blender ile püre haline getirilir Sonra tüm olan meyveler karıştırılır*Yoğurdun üstüne dökülür ve sevdiğiniz meyveler ile süslenir
Ben güzel süsledim Eminim siz daha güzelini yaparsınız
Kolay gelsin
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.