iltasyazilim
FD Üye
Meyveli Yoğurt Tarifi İçin Malzemeler
*1 kase yoğurt
*Göz kararı toz şeker
*1 çay kaşığı vanilin
*Mevsimine göre meyve (Ben sadece şeftali kullandım )
Üzeri için:
*İsterseniz damla çikolata, fındık, fıstık, ceviz, veya başka bir şey (Ben çikolata kırıntıları kullandım )
Meyveli Yoğurt Tarifi Yapılışı Şimdi meyveli yoğurdumuz içine mesela şeftali kullanacağız diyelim İlk önce şeftalilerimizi ince ve küçük parçalara kesiyoruz 1 kase yoğurdumuzun içine kestiğimiz şeftalileri, vanilini, göz kararı toz şekeri meyvemizin iç rengi çıkana kadar karıştırıyoruz Meyveli yoğurdumuz hazır Afiyet olsun
*1 kase yoğurt
*Göz kararı toz şeker
*1 çay kaşığı vanilin
*Mevsimine göre meyve (Ben sadece şeftali kullandım )
Üzeri için:
*İsterseniz damla çikolata, fındık, fıstık, ceviz, veya başka bir şey (Ben çikolata kırıntıları kullandım )
Meyveli Yoğurt Tarifi Yapılışı Şimdi meyveli yoğurdumuz içine mesela şeftali kullanacağız diyelim İlk önce şeftalilerimizi ince ve küçük parçalara kesiyoruz 1 kase yoğurdumuzun içine kestiğimiz şeftalileri, vanilini, göz kararı toz şekeri meyvemizin iç rengi çıkana kadar karıştırıyoruz Meyveli yoğurdumuz hazır Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.