Mezar Yazilari bebek mezar taşı yazıları kabir taşı yazıları babaya babaya http:wwwneleryokkicomeglenceilgincvekomikhtm#bas Delil Yetersizliğinden beraat etti,Kalp yetersizliğinden gitti Karnında artı su vardı,adalelerinde kireçlenme,böbrekleinde kum,kanında da demir fazlalığıBeton gibiydi, ama öldü Bundan Böyle karısı geçeleri nerede olduğunu biliyor Çapkın bir adamın mezartaşı Allah taksitlerini affetsin Memurun mezartaşı Insanlar ölünce en son kalbi durur,Rahmetlinin dili durdu Politikacının mezartaşı Sevgili doktorum,seni ikinci yaşamda dört gözle bekliyorum Doktorun hatasından ölen hastanın mezartaşı Bu onun ikinci ölümü,birincisi onun evlendiği gündü Mutsuz bir kocanın mezartaşı Burada yatan tosun,ziyaretçiyi öpsün Bir grafiticinin mezartaşı Hiç istemediği bir deplasmana gitti Futbolcunun mezartaşı Birey başına düşen ulusal kazanç artsın diye yaşamına son verdi Vatansever bir vatandaşın mezartaşı **** Kim demiş kırmızı ışıkta geçilmez diye? rahmetli geçerdi Hayatımı kaybettim, hükümsüzdür Rahmetli kayıkçıydı,Son yolculuğunu imamın kayığıyla yaptı,Yaşam tehlikeli bir şey Sonu ölmekle bitiyor DüşünüyorduO halde yok edilmeliydi Atın ölümü arpadan olsunderdi,Bira içerken öldü Olmaz ki Böyle de yatılmaz oysa Anemik herifin biriydi,Kan kaybından gitti Kendine ait bir toprağı olsun isterdi,Sonunda muradına erdi Ölüm Meleği mirasçıların sabrını ölçtü,96 yaşında öldü Flört ettiğiniz arkadaşınıza; Üç çocuğumun ölüsünü öpeyim ancak,Hayatıma senden diğer birisi girmedi Pantolonunun fermuarı açık kalmış iri yarı bi adama; Süper Marketiniz açık kalmış Gazetelerdeki fallardan söz açıldığında; Geçenlerde falımı okudumşanslı rakamınız beş,diye yazıyorduHemen at yarışlarına gidip beş numaralı cet bütün paramı yatırdım Ne oldu biliyomusun benim at beşinci oldu Telefon Etmekte Olan Bir Arkadaşınıza; Tekrar ne numaralar çeviriyosun Sizi bir yerden tanıyorum diyen birine; Olabilir Oraya arada bir giderim Tesadüflere inanmaktan söz açıldığında; Ben tesadüflere inanırımMesala ne tesadüftür oysa,annemle babam benzer gün evlenmişler Hoş bir kız öğrenciye; Sende bu çekicilik varken ne evde kalırsın,ne de sınıfta Ayağınıza basan birine; Sanırım 44 numara kundura giyiyorsunuz Plajda yandığını söyleyen bir arkadaşınıza; Sarışınlara mı, esmerlere mi, yoksa kumrallara mı ? Fazla şişman bir arkadaşınıza takılırken; Sen doğduğunda seni üç leylek ama taşıyabilmiştir Kardeşiniz olup olmadığını sorduklarında; Bana çok eş ikiz kardeşim varmış7 yaşındayken birlikte denize girmişiz Birimiz boğulmuş ama boğulan o mu, ben mi hala kimse bilmiyor Fazla soğuk espriler yapan birine elinizdeki meşrubatı uzatıp; Şunun içine biraz mizah yapsanaSoğusun da içelim Bir erkeğin arabasıyla kırmızı ışıkta geçip de hata yaptığını söyleyenlere; Doğrusu suç benim değil yaya kaldırımında bekleyen yeşil gözlü kızın Zenci biri için; Bu bebek annesinden süt yerine kakao emmiş herhalde Asansör için; Ne dek ilginç bir cihaz içine biniyorsunDüğmeye basıyorsun üstelik bakmışsın üstteki kat aşağıya inmiş Kızdığınız birine; Sana bir tekme atardım lakin dua et ki hayvanları koruma derneği üyesiyim