Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mezarda yatan....

Mezarda yatan....
0
27

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Mezarda yatan Urfalının Biri Mezarında Yatan Babasını Ziyaret ediyor: Babo nasısan, eyimisen? Yine Fatihayı gaptın, keyfin yerinde Oraları bilmem amma Buraları bura olmaktan çıhmış gayri Mezarıydan galksan,gafayı yersen Öldüğüye sevinirsen Sıra geceleri bitti artık Şindi Bitliste beş minare de değil Hasangalasında caketim de galmamış Hem Urfa dağlarında ceylanlar da gezmiy Cümbür Cemaat: Şakşuka, şaka da şuka söylüy Ne mırranın, ne de gayfenin dadı galdı, Gayfenin neslisi çıkmış, südü de içinde Gaçak akarsu da hepden gaçak olmuş, Sallama içiyler Ahhh Şu gavur icadı televizyon yokmu? Bütün üç tene eve aldım,yine de acans dinliyemiyem Gumasının yüzünden gocasından ayrılan böyük gız, Yaseminin penceresinden bakmazsa göremiymiş Değişik oğlan Gurtlar Vadisi Hele o güççüğü yokmu ? Sen görmedin Saçını her zaman Amerikan kesdiren, Gözü , gulağı oynuy namıssızın Acun Firarda diy, başka bişey demiy Turizm dersine eyi geliymiş Valla yalan, Mahsadı çıbıldak garılara baha Torunun Şehmuzla övünç etmelisen, Aletirik Mehendisi çıktı Iş bulamadı, galdırım mehendisiyem diy Galdırım da yok ya, çamırlarda debeleniy, duruy Babo bi de telefon çıkmış,minnacık Şalvarın cebine on tene sığar şerefsizim Telefon amma teli,meli yok Eyi bişey de çok yalan söylüy Ben Siloyu tarlada görüyem, Aradığın gişiye ulaşılmıy diy Ancaaa foturaf bilem çekiy vallaha Bu cümma rühuya hatim indirecektik; Mevlüt Öğretmen nazlanıy,boğazı ağrıymış Yoh gendini üçaylara hazırlıymış Eve iki tene CD göndermiş, Bunuyla gırk hatim iner demiş EhSen de bunuyla yöneticilik edersiy Dünya işleri bitmiy Şindi bana izin; Altında kepir tarlaya gidiyim Golf oynuyacağım da eksicom  

858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt