Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mezardaki Zaatı Rahatsız mı Ettim ?

Mezardaki Zaatı Rahatsız mı Ettim ?
0
163

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba;

Bugün Bayramın 1 günü olması nedeni ile aile mezarlığına gittik
Annanemin kabrinde dua okunurken sol tarafta annanem vefat ettiğinde kimsesiz biriside defnedildi Söz konusu kimsesiz olduğu için bakımsız ve toprakları alta çökmüştü bende orayı her gittiğimde temizlerim ve bakarım sularım Fakat bir üstteki mezarlık gözüme çarptı baya içe çökmüş ve tahtası yamuk duruyordu onu düzeltmek istedim içinden abartısız 40 cm 9 10 kg arasında tas cıkarttım ve kabire ağırlık vermesin diye söz konusu düzenledikten sonra birden titremeye başladım ve enerjim çekildiğini hissettim bitkin ve halsiz duruma geldim şaşırmıştım ilk defa böyle birsey başıma geldi
3 saaten beri araştırma yapıyorum bir sonuca varamadım Aramalarda bir şey çıkmıyor

Aklımdaki Soru şu rahatsız mı ettim meftahın kabrini düşünüp duruyorum sabahtan beri

Yorumlarınıza Şimdiden Teşekkür Ederim

İyi Akşamlar

Kod:
saat durmaz boyna çalışır yakınının ölümüne herkes alışır mühim değil cenaze namazı aklı selim olan beş vakte çalışır

858,468Konular
981,186Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt