Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

MFO - Adımız Miskindir Bizim

MFO - Adımız Miskindir Bizim
0
131

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Adımız miskindir bizim
Duşmanımız kindir bizim
Biz kimseye kin tutmayız
Kamu alem birdir bize

Biz dunyadan gider olduk
Kalanlara selam olsun
Bilmeyen ne bilsin bizi
Bilenlere selam olsun

Adımız miskindir bizim
Duşmanımız kindir bizim
Biz kimseye kin tutmayız
Kamu alem birdir bize

Similar threads

Yunus Emre Adımız Miskindir Bizim, Yunus Emre Adımız Miskindir Bizim sözleri, Adımız Miskindir Bizim Yunus Emre, ADIMIZ MİSKİNDİR BİZİM Biz kimseye kin tutmayız ağyar zeka dosttur bize Kanda ıssızlık var ise semtvü şardır bize Adımız miskindir bizim düşmanımız kindir bizim Biz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Biz kimseye kin tutmayız Ağyar dahi dosttur bize Kanda ıssızlık var ise Mahalle-vü şardır bize Adımız miskindir bizim Düşmanımız kindir bizim Biz kimseye kin tutmayız Kamu alem birdir bize Vatan bize cennetdürür Yoldaşımız Hak'dürür Haktan yana yönilecek Başka yollar dardır bize Dünya bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
412
Yunus Emre'nin Ve Mevlana'nın Hoşgoru İle İlgili Sozleri Yunus Emre'nin Ve Mevlana'nın Hoşgoru Sozleri Yunus Emre'nin Hoşgoru Sozleri Mevlana'nın Hoşgoru Sozleri Yunus Emre her şeyden once gonul insanıdır Sevgi aşığıdır Onun tek istediği sevgiye bağlı olan her şeydir İnsanın ilk once...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Yunus Emrenin hoşgörü ile ilgili sözleri Biz kimseye kin tutmayız ağyar zeka dosttur bize Nerde ıssızlık var ise semt vü şardır bize Adımız miskindir düşmanımız kindir bizim Biz kimseye kin tutmayız millet cihan birdir bize İnsanları birbirine karşısında emniyete, güvene ve asayişe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
ete kemiğe burundum yunus diye gorundum, yunus emre ete kemiğe burundum yunus diye gorundum, ete kemiğe burundum yunus diye gorundum anlamı Mevlana dervişleriyle yaptığı sohbeti bitirdikten sonra,bir derviş telaşla odaya girdi ve heyecanla,uzaklardan gelen genc birisinin kendisini ısrarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,460Konular
981,084Mesajlar
29,524Kullanıcılar
axxaSon üye
Üst Alt