Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MFO Hep Yaşın 19 Şarkı Sozu

MFO Hep Yaşın 19 Şarkı Sozu
0
157

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Mazhar Fuat Ozkan (MFO) Hep Yaşın 19 Şarkı Sozu
MFO Hep Yaşın 19 şarkısının sozleri
MFO Hep Yaşın 19 sozleri

Hadi bana sor
sevmek bu kadar mı zor
senden başka yok bildiğim yol
hadi bana sor

Gezginci ruhumuz bir gun dinerse
korkmadan doneriz
gururluyuz
eksilirse ağlayanlar cevremizden
ya gerceği soyleriz
ya da nasıl istersen

Ne guzel şeysin sen
hep yaşın 19
gel yanıma sar beni
bugun var yarın yokuz

Similar threads

MFO Hep Yaşın 19 sozleri MFO Hep Yaşın 19 şarkısı sozu Hep yaşın 19 şarkısı sozleri mfo MFO Hep Yaşın 19 2019 hadi bana sor sevmek bu kadar mı zor senden başka yok bildiğim yol hadi bana sor gezginci ruhumuz bir gun dinerse korkmadan doneriz gururluyuz eksilirse ağlayanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
hep yaşın 19 hep yaşın 19 şarkı sozleri ne guzel şeysin sen hep yaşın 19 şarkı sozleri Hadi bana sor sevmek bu kadar mı zor Senden başka yok bildiğim yol Hadi bana sor gezginci ruhumuz bir gun biterse Korkmadan deriz gururluyuz Eksilirse ağlayanlar cevremizden Ya gerceği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
MFO Masal şarkısı sozleri Masal şarkı sozu MFO 2019 MFO Masal MFO Masal şarkı sozleri Mazhar Fuat Ozkan Masal Şarkı Sozu: Ben her sabah uyandığımda Her yeni doğan gune merhaba derim Bakarım penceremden ne guzel dunya Henuz varmadı tren o son istasyona Dert bitmez gonul coşar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Vur Vur şarkı sozu MFO MFO Vur Vur şarkı sozleri 2019 MFO Vur Vur şarkısı sozu Mazhar Fuat Ozkan Vur Vur Şarkı Sozu: Hayatım oyun olmuş diyerekten kesip atamazsın ki Dun gece okşarken seni beni yok sayamazsın İster ye ister fırlat ne gordun bana onu anlat yok sayamazsın ki Sabah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
MFO Yamuk mu Var şarkı sozleri Yamuk Mu Var şarkısı sozu MFO 2019 MFO Yamuk mu Var şarkısı, sozleri Mazhar Fuat Ozkan Yamuk mu Var Şarkı Sozu: Aman ha emir alamam Dayanamam ben oyununa Sakın ha bana dokunma Benimle oynama bir daha Girdim gune zıpkın gibi Kırdım butun zincirleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,496Konular
981,781Mesajlar
29,852Kullanıcılar
han53Son üye
Üst Alt