iltasyazilim
FD Üye
Oyun dünyası nelere kadir Bir dönem Metal Gear Solid denildiğinde akla tek adres gelirdi: PlayStation Şimdi ise Xbox konsollarına özel içerikler sunan bir yapım olarak karşımıza çıkıyor
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain öncesinde yaşananları anlatacak olan Ground Zeroes için yayınlanan yeni tanıtım videosu, şayet oyunu Xbox konsollarında oynarsanız erişeceğiniz özel karakteri tanıtıyor: Cyborg Ninja Raiden!
Tanıtım videosu Jamais Vu isimli Xbox platformlarına özel görevi de ortaya çıkardı Bu görevlerde Satcher isimli düşman gruplarını Raiden ile doğrayacağız
MGS V: Ground Zeroes, 18 Mart 2019 tarihinde PS3,PS4, Xbox 360 ve Xbox One için satışa sunulacak
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
BSC
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain öncesinde yaşananları anlatacak olan Ground Zeroes için yayınlanan yeni tanıtım videosu, şayet oyunu Xbox konsollarında oynarsanız erişeceğiniz özel karakteri tanıtıyor: Cyborg Ninja Raiden!
Tanıtım videosu Jamais Vu isimli Xbox platformlarına özel görevi de ortaya çıkardı Bu görevlerde Satcher isimli düşman gruplarını Raiden ile doğrayacağız
MGS V: Ground Zeroes, 18 Mart 2019 tarihinde PS3,PS4, Xbox 360 ve Xbox One için satışa sunulacak
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
BSC
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.