Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mhp Mehmet Günal Kimdir

Hoş geldin! rama1905 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Mhp Mehmet Günal Kimdir
0
167

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Mehmet Günal Mhp,
Mehmet Günal Kimdir,
Mehmet Günal Hakkında data

Mehmet Günal 7 Ekim 1964 yılında Antalya Manavgat'ta doğdu Babasının adı Turgut, annesinin adı Ayşe'dir

İktisatçı ve Öğretim Üyesi; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi Yüksek lisansını ABD'de Univesity of Delaware'de; doktorasını Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamladı

Merkez Bankası'nda bilirkişi olarak çalıştı Atılım, Bilkent Üniversitesi ve Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak ders verdi DPT Müsteşar Yardımcılığı görevini yürüttü

2002'de doçent oldu Gazi Üniversitesi İİBF'de öğretim üyesi ve Bankacılık ve Sigortacılık Araştırma Merkezi'nin Müdürü olarak görev yaptı

Antalyalılar Derneği Başkanlığı, Türk BankaSen'in Genel Yönetmelik Sekreterliği ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu Ortadoğu gazetesi ve etikhabercomhaber sitesinde ahenkli ekonomi politikası yazıları yazdı Ekonomi alanında 5 kitabı yayınlandı mükemmel düzeyde İngilizce ve Almanca, orta düzeyde Arapça ve az Fransızca haberdar olan Günal, evli ve 2 çocuk babasıdır *

Similar threads

Ahmet Kenan Tanrıkulu, Ahmet Kenan Tanrıkulu Kimdir, MHP Ahmet Kenan Tanrıkulu MHP MHP Ahmet Kenan Tanrıkulu Hakkında Bilgi Ahmet Kenan Tanrıkulu 17 Mayıs 1958 yılında İstanbul'da doğdu Babasının adı Osman Necati, annesinin adı Melahat'tır Ekonomist; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Oktay Vural Kimdir, Oktay Vural Yaşam Öyküsü, Oktay Vural Nereli, Oktay Vural MHP Oktay Vural Hakkında Veri Oktay Vural 9 Şubat 1956 yılında Diyarbakır'da doğdu Baba adı Hasan anne adı Harbiye'dir Hukukçu ve İktisatçı; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi Yüksek lisansını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
MHP Münir Kutluata Kimdir MHP Münir Kutluata SAKARYA Milletvekili Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ekonomik ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Başkanlık Divanı Üyesi Münir Kutluata, 10 Mayıs 1946'da Bolu Akçakoca'da doğdu Babasının adı Celalettin, annesinin adı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
MHP Edip Semih Yalçın Kimdir MHP Edip Semih Yalçın Kimdir Hayatı MHP Edip Semih Yalçın Kim Biografisi MHP Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Merkez Yönetim Kurulu ve Başkanlık Divanı Üyesi Prof Dr Edip Semih Yalçın milletvekili adayı edinmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
236
Emin Haluk Ayhan Kimdir, Muhakkak Haluk Ayhan hayatı,Kesin Haluk Ayhan biyografi,Muhakkak Haluk Ayhan hakkında bilgi MHP Muhakkak Haluk Ayhan Kimdir Belirlenmiş Haluk Ayhan, 14 Kasım 1957'de Denizli Güney'de doğdu Babasının adı Hüseyin Rifat, annesinin adı Sıdıka'dır Ege Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
858,510Konular
982,879Mesajlar
30,659Kullanıcılar
Memo1987Son üye
Üst Alt