Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

MHP Mehmet Taytak Kimdir

MHP Mehmet Taytak Kimdir
0
188

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Mehmet Taytak kimdir
Mehmet Taytak hayatı
Mehmet Taytak MHP milletvekili

Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi'nden mezun olan Taytak, 19841987 yılları arasında Tomarza Iş Lisesi Metal İşleri Bölümü'nde eğitimci olarak ödev yaptı 1988 yılında Milliyetçi Egzersiz Partisi 2 herzamanki ve 1991 3 herzamanki genel kurullarında Merkez Karar Kurulu'na seçildi Milliyetçi Hareket Partisi 6 Klasik Genel Kurulu'nda Merkez Disiplin Kurulu üyesi seçildi 7 ve 8 herzamanki büyük kurultayda MYK üyeliğine seçildi 8 Kasım tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi 9 Klasik Büyük Kongresinde Başkanlık Divanı'nda, Genel Sekreter Yardımcılığı görevine seçildi *

Similar threads

Bülent Didinmez kim, Bülent Didinmez hayatı Bülent Didinmez MHP, Bülent Didinmez hakkında bilgi 20011960 yılında Nevşehir'de doğdu, Ilk Orta ve Lise tahsilini Nevşehir'de tamamladı, 1982 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve Yönetimsel Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu, 19841986...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Mhp yeni Genel Sekreteri İsmet Büyükataman 1953 yılında Merzifonda doğdu Birincil ve orta öğrenimini Merzifonda tamamladıktan sonra 1972 yılında Bursa Eğitim Enstitüsüne girdi 1975 yılında Matematik öğretmeni olarak mezun oldu ve Hatay İlinin Reyhanlı İlçesine tayin oldu 3 sene öğretmenlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Bülent Belen Kimdir,MHP Bülent Belen hayatı,Bülent Belen hakkında data MHP Bülent Belen Kimdir 07091956 tarihinde Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Ulaş Beldesinde doğdum Babam Çorlu ilçesi Ulaş beldesinden annem Çorlu ilçesi Marmaracık beldesindendir Birincil, orta ve lise tahsilimi Çorlu ’da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Mhp Zühal Topçu Kimdir Mhp Zühal Topçu Kimdir Hayatı Mhp Zühal Topçu Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Zuhal TOPÇU, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde doğdu Ilk ve Orta tahsilini Gaziantep'te tamamladı Üniversite hayatına 1979 yılında başladı Ankara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
244
Sadir Durmaz Kimdir, Sadir Durmaz Kimdir MHP, Sadir Durmaz biyografisi,Sadir Durmaz mhp hakkında bilgi MHP Sadir Durmaz Kimdir Eğitim Durumu : Üniversite – Lisans KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE YÖNETIMSEL BİLİMLER FAKÜLTESİ İKTİSAT BÖLÜMÜ Görevleri : Lokal Yönetimlerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
858,475Konular
981,238Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt