Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MHP Meral Akşener Kimdir

MHP Meral Akşener Kimdir
0
212

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Meral Akşener Kimdir, Hayatı

Meral Akşener Hakkında Bilgi

Meral Akşener 18 Temmuz 1956 yılında İzmit Gündoğdu'da doğdu Babasının adı Tahir Ömer, annesinin adı Sıddıka'dır Öğretim Üyesi; İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nü bitirdi

Doktorasını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamladı Yıldız, Kocaeli ve Marmara Üniversitelerinde öğretim üyesi olarak ders verdi

Kocaeli Üniversitesi'nde İnkılap Tarihi Birim Başkanlığı görevinde bulundu Zübeyde Bayan Şehit Aileleri Vakfı'nın kuruluşunu gerçekleştirdi

20 Dönem İstanbul, 21 Dönem Kocaeli Milletvekili 54 Hükümet'te İçişleri Bakanı olarak devir yaptı 23 Dönem'de Türkiye Büyük Halk Müziği Meclisi Başkanvekilliği görevine seçildi Akşener, evli ve 1 çocuk annesidir

22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinde MHP'den İstanbul Miletvekili seçildi *

Similar threads

Oktay Vural Kimdir, Oktay Vural Yaşam Öyküsü, Oktay Vural Nereli, Oktay Vural MHP Oktay Vural Hakkında Veri Oktay Vural 9 Şubat 1956 yılında Diyarbakır'da doğdu Baba adı Hasan anne adı Harbiye'dir Hukukçu ve İktisatçı; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi Yüksek lisansını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Ahmet Tan Kimdir Ahmet Tan Biyografisi AHMET TAN Ahmet Tan, 11 Ocak 1949'da İstanbul'da doğdu Babasının adı Mehmet, annesinin adı Zeynep'tir GazeteciYazan; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi Ahmet Tan yüksek lisansını London City Üniversitesi Media Studies'te...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Alim Işık milletvekili Alim Işık biyografisi Alim ışık hayatı Alim ışık kim mhp Alim Işık, 3 Şubat 1959'da Kütahya Simav'da doğdu Babasının adı Ali, annesinin adı Meryem'dir Öğretim Üyesi; Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri Bölümü'nü birincilikle bitirdi Yüksek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
233
Ahmet Tan Hayatı Ahmet Tan Biyografisi Ahmet Tan GazeteciYazan; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi Ahmet Tan Yüksek lisansını London City Üniversitesi Media Studies'te, doktorasını Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset ve Idare Bilimi'nde tamamlayarak siyasal bilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Burhan Kuzu kim, Burhan Kuzu, Burhan Kuzu hakkında data, Burhan Kuzu yaşam öyküsü Burhan Kuzu, 1 Ocak 1955'te Kayseri Develi'de doğdu Babasının adı Ali Rıza, annesinin adı Zahide'dir Tüzük Hukukçusu ve Öğretim Üyesi; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi Yüksek lisans ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
858,509Konular
980,842Mesajlar
30,687Kullanıcılar
SeroktrrSon üye
Üst Alt