Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

MHP Münir Kutluata Kimdir

0
188

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
MHP Münir Kutluata

SAKARYA Milletvekili
Merkez Yönetim Kurulu Üyesi
Ekonomik ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı
Başkanlık Divanı Üyesi

Münir Kutluata, 10 Mayıs 1946'da Bolu Akçakoca'da doğdu Babasının adı Celalettin, annesinin adı Fatma'dır

İktisatçı ve Öğretim Üyesi; İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdi Doktora eğitimini fakültede tamamladı

Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tezgâhtar olarak göreve başladı ABD Oklahoma State Üniversitesi'nde çalışmalar yaptı Ohio State Üniversitesi'nde konuk öğretim üyesi olarak bulundu İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde Öğretim Üyesi olarak ödev aldı 1978'de Doçent, 1988'de Profesör oldu Birim Başkanlığı, Enstitü Müdürlüğü görevlerinde bulundu İktisat Fakültesi Dekanlığı görevini yürüttü Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarlığı görevini üstlendi Bir araştırma kuruluşunun koordinatörü olarak ödev yaptı İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi öğretim üyeliği görevine geri dönerek İktisat PolitikasıAnabilim Dalı Başkanı oldu Bir kitabının yanı sıra, dağıtılmış araştırmaları ve iktisadi konuda çok sayıda makalesi yayınlandı

İyi düzeyde İngilizce bilen Kutluata, evli ve 3 çocuk babasıdır *

Similar threads

MHP 2019 Milletvekili Listesi 2019 MHP Milletvekili Listesi İl İl Mhp Milletvekili 2019 Milletvekili Listeleri Mhp 1 İstanbul 1 Bölge ENGİN BÖLGE YÜKSEK EMEKLİ SUBAY 2 İstanbul 1 Bölge BÜLENT DİDİNMEZ YÜKSEK SOSYAL POLİTİKA UZMANI 3 İstanbul 1 Bölge DURMUŞALİ TORLAK YÜKSEK SANAYİCİ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Oktay Vural Kimdir, Oktay Vural Yaşam Öyküsü, Oktay Vural Nereli, Oktay Vural MHP Oktay Vural Hakkında Veri Oktay Vural 9 Şubat 1956 yılında Diyarbakır'da doğdu Baba adı Hasan anne adı Harbiye'dir Hukukçu ve İktisatçı; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi Yüksek lisansını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Yusuf Ziya İrbeç Kimdir, Yusuf Ziya İrbeç Mhp, Mhp Yusuf Ziya Hakkında Data Mhp Yusuf Ziya İrbeç 13 Mart 1959 yılında Antalya Margaz'da doğdu Baba adı Ömer, anne adı Zeynep'tir İktisatçı, Dış Politika Uzmanı ve Öğretim Üyesi; Viyana İktisat Üniversitesi'ni bitirdi Yüksek lisans ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Mehmet Günal Mhp, Mehmet Günal Kimdir, Mehmet Günal Hakkında data Mehmet Günal 7 Ekim 1964 yılında Antalya Manavgat'ta doğdu Babasının adı Turgut, annesinin adı Ayşe'dir İktisatçı ve Öğretim Üyesi; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi Yüksek lisansını ABD'de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Sait Açba Yaşam Öyküsü, Sait Açba Hakkında data Sait Açba Kimdir Sait Açba 10 Temmuz 1950 yılında Kütahya'da doğdu Babasının adı Ömer, annesinin adı Makbule'dir Mali İktisatçı ve Öğretim Üyesi; Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ni bitirdi Doktora eğitimini, Anadolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt