Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MHP Ruhsar Demirel Kimdir

0
236

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Ruhsar Demirel Kimdir,Ruhsar Demirel Kimdir MHP , Ruhsar Demirel hayatı,Ruhsar Demirel hakkında veri,Ruhsar Demirel biyografisi

Ruhsar Demirel, 1963 yılında Eskişehirde doğdu

1993, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur

2002, Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) Ulus Yönetimi yüksek lisans yapmıştır

2003, Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sıhhat Yönetimi'nde yüksek lisans yapmıştır

Gazi Üniversitesi Afiyet Bilimleri Enstitüsünde Millet Sağlığı Doktora Programı Halen, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İlahiyat Fakültesinde Din Sosyolojisi Programına devam etmektedir

12 Haziran 2019'de Eskişehir'den MHP milletvekiliseçilmiştir Demirel evli ve 1 çocuk annesidir *

Similar threads

MHP Edip Semih Yalçın Kimdir MHP Edip Semih Yalçın Kimdir Hayatı MHP Edip Semih Yalçın Kim Biografisi MHP Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Merkez Yönetim Kurulu ve Başkanlık Divanı Üyesi Prof Dr Edip Semih Yalçın milletvekili adayı edinmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
223
Mhp Zühal Topçu Kimdir Mhp Zühal Topçu Kimdir Hayatı Mhp Zühal Topçu Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Zuhal TOPÇU, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde doğdu Ilk ve Orta tahsilini Gaziantep'te tamamladı Üniversite hayatına 1979 yılında başladı Ankara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
Emrullah İşler kimdir hakkında veri Emrullah İşler 7 Ocak 1960, Kızılcahamam Ankara doğumludurEmrullah İşler siyasetçi ve başbakan yardımcısıdırEmrullah İşler Kral Suud Üniversitesi Eğitim Fakültesi İslami İlimler Bölümünde lisans, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Esas İslam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Mehmet Günal Mhp, Mehmet Günal Kimdir, Mehmet Günal Hakkında data Mehmet Günal 7 Ekim 1964 yılında Antalya Manavgat'ta doğdu Babasının adı Turgut, annesinin adı Ayşe'dir İktisatçı ve Öğretim Üyesi; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi Yüksek lisansını ABD'de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Gökhan Günaydın hakkında veri Gökhan Günaydın Kimdir Türkiye Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı ve CHP Parti Meclis üyesi 1964 yılında Amasyada doğdu 1985 yılında Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümünden mezun oldu 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,496Konular
981,850Mesajlar
29,896Kullanıcılar
Adflkco1Son üye
Üst Alt