Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MHP yeni yönetim kurulu üyeleri

MHP yeni yönetim kurulu üyeleri
0
69

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
MHP yeni an kurulu üyeleri
Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında parti genel merkezinde toplanan Merkez Yönetim Kurulunda (MYK), başlangıçta istifalar sonucunda boşalan yerlere yerine geçen kimse üyelerden atama yapıldı

sonradan Başkanlık Divanı için oylamaya geçildi Oylama sonucunda Genel Sekreterliğe İsmet Büyükataman getirilirken, Semih Yalçın, Faruk Bal, Münir Kutluata, Tunca Toskay, Mevlüt Karakaya, Tuğrul Türkeş, Emin Haluk Ayhan, Sadir Durmaz, Reşat Içten, Ruhsar Demirel, Hamit Ayanoğlu ve Mustafa Erdem, Genel Başkan Yardımcısı oldu

Muzaffer Çakmaklı ile Abbas Bozyel de Genel Sekreter Yardımcısı olarak atama yapacak *

Similar threads

2019 Mhp Milletvekilleri Listesi mhp milletvekilleri 2019, 2019 mhp milletvekili listesi, 2019 Genel Seçim Mhp Milletveki İsimleri İl İl Mhp Milletvekili MHP Seçilen Milletvekilleri 2019 ADANA MHP ALİ HALAMAN MHP MUHARREM VARLI MHP RECAİ YILDIRIM AFYONKARAHİSAR MHP KEMALETTİN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Yönetim Kurulu Komiteleri ) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Türkçe Yönetim Kurulu Komiteleri Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Sadir Durmaz Kimdir, Sadir Durmaz Kimdir MHP, Sadir Durmaz biyografisi,Sadir Durmaz mhp hakkında bilgi MHP Sadir Durmaz Kimdir Eğitim Durumu : Üniversite – Lisans KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE YÖNETIMSEL BİLİMLER FAKÜLTESİ İKTİSAT BÖLÜMÜ Görevleri : Lokal Yönetimlerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
MHP Münir Kutluata Kimdir MHP Münir Kutluata SAKARYA Milletvekili Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ekonomik ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Başkanlık Divanı Üyesi Münir Kutluata, 10 Mayıs 1946'da Bolu Akçakoca'da doğdu Babasının adı Celalettin, annesinin adı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
TBMM Genel Kurulunda yapılan üçüncü tur oylamaya 518 milletvekili katıldı 338 oy alan AK Parti Antalya Milletvekili Şahin, böylece Meclis Başkanı seçildi Adaylardan CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici 103, MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata 66, Bağımsız Tunceli Milletvekili Kamer Genç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt