Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mhp Yusuf Ziya İrbeç Kimdir

Mhp Yusuf Ziya İrbeç Kimdir
0
175

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Yusuf Ziya İrbeç Kimdir,
Yusuf Ziya İrbeç Mhp,
Mhp Yusuf Ziya Hakkında Data

Mhp Yusuf Ziya İrbeç 13 Mart 1959 yılında Antalya Margaz'da doğdu Baba adı Ömer, anne adı Zeynep'tir İktisatçı, Dış Politika Uzmanı ve Öğretim Üyesi; Viyana İktisat Üniversitesi'ni bitirdi Yüksek lisans ve doktorasını aynı üniversitede tamamladı

Viyana Diplomat Akademisi'nde uzmanlaşma yaptı Doçent ve profesör oldu Birçok üniversitede öğretim üyesi olarak ders verdi Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde Dekan Yardımcılığı, Çankaya Üniversitesi'nde Bölüm Başkanlığı, Beykent Üniversitesi'nde Dekanlık, Rektör Yardımcılığı ve Rektörlük, Bahçeşehir Üniversitesi'nde Uğur Eğitim Kurumları Başkanvekilliği, Uluslararası Balkan Üniversitesi'nde Kurucu Rektörlük görevlerinde bulundu

TOBB ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nda; KEİPA, Alıştırma ve Sosyal Emniyet Bakanlığı ile Ankara Ticaret Odası'nda idareci ve danışman olarak ödev yaptı

Yurtiçi ve dışarıya 100'ün üstünde bilimsel makalesinin yanı sıra 3 kitabı yayınlandı 23 Dönem'de TürkiyeAB KPK Üyesi oldu düzeyde Fransızca, Almanca, İngilizce, İtalyanca ve Arapça, orta düzeyde Rusça bilen İrbeç, evlidir *

Similar threads

MHP başkan adayı Yusuf Ziya İrbeç kimdir Yusuf Ziya İrbeç hakkında data, yaşam öyküsü Yusuf Ziya İrbeç: 13 Mart 1959 Antalya Doğumlu olan Yusuf Ziya İrbeç 7 yabancı dil biliyor Baba adı Ömer, anne adı Zeynep'tir İktisatçı, Dış Politika Uzmanı ve Öğretim Üyesi; Viyana İktisat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Yusuf Ziya Özcan biyografisi Yusuf Ziya Özcan hakkında data 15 Mart 1951'de babasının memuriyeti nedeniyle bulunduğu Ankara'nın Polatlı ilçesinde doğdu Tokat Erbaa nüfusuna kayıtlıdır Ufak yaşta annesi vefat edince Tokat'ın Erbaa ilçesine emrindeki Hacı Ali Köyü'nde yaşamış babaannesinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
MHP Münir Kutluata Kimdir MHP Münir Kutluata SAKARYA Milletvekili Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ekonomik ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Başkanlık Divanı Üyesi Münir Kutluata, 10 Mayıs 1946'da Bolu Akçakoca'da doğdu Babasının adı Celalettin, annesinin adı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
MHP başkan adayı Yusuf Ziya İrbec kimdir Yusuf Ziya İrbec hakkında bilgi, biyografi Yusuf Ziya İrbec: 13 Mart 1959 Antalya Doğumlu olan Yusuf Ziya İrbec 7 yabancı dil biliyor Baba adı Omer, anne adı Zeynep'tir İktisatcı, Dış Politika Uzmanı ve Oğretim Uyesi; Viyana İktisat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
yusuf halaçoğlu mhp, yusuf halaçoğlu kimdir, yusuf halaçoğlu Hakkında veri MHP yusuf halaçoğlu kimdir, hayatı, yaşam öyküsü; Prof Dr Yusuf Halaçoğlu 1949 yılında Adana'nın Kozan kazasında doğdu 1967'de liseyi, 1971 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt