Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Microsoft, Huawei konusunda geri adım attı!

Microsoft, Huawei konusunda geri adım attı!

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
microsoft-huawei-konusunda-geri-adim-atti.jpg

Huawei dizüstü bilgisayar satışları mevzusunda ani bir karar ile ürün kaldırma politikasını uygulayan Microsoft, Çinli ekibe ait olan dizüstü cihazları çevrimiçi satış mağazasından kaldırmıştı. Amerika Birleşik Devletleri – Çin ticaret savaşının yankıları sürerken, Huawei’nin kendi dizüstü bilgisayar yelpazesi adına Windows lisanslarını almaya devam edip edemeyeceği hususunda yazılım firmasından herhangi bir ses çıkmadı. Buna rağmen geri adım atan yazılım firması, Huawei model laptopları kendi çevrimiçi mağazasına geri eklemeye başladı.

Huawei dizüstü bilgisayar modelleri yeniden satışa sunuluyor!

Satış konusunda oldukça rağbet gören Huawei markası, kendisinin gücünü bu alanda tekrardan hissettirerek müşterileriyle yeniden buluşma fırsatını elde etti. Bu fırsat sayesinde mağaza yeniden yer alan dizüstü cihazların listesi şöyle:
  • MateBook
  • MateBook 13
  • MateBook X Pro
Microsoft-Huawei-konusunda-geri-adım-attı.jpg
MateBook X Pro için şu an bir “stoklar tükendi” uyarısı mevcut fakat diğer modeller alınabilir durumda. Ayrıca MWC etkinliği adına MateBook X Pro serisini güncelleyen Huawei, bu sayede, etkileyici bir ticari geri dönüşe de imzasını atmış bulunuyor.

Similar threads

MWC 2020’nin iptal edilmesinin ardından Huawei, çevrimiçi bir etkinlik düzenleyerek yeni modellerini tanıttı. Huawei Matebook X Pro 2020 özellikleri de bu etkinlikle birlikte belli oldu. MacBook Pro rakibi olarak tanımlanan tanımlanan dizüstü bilgisayar Huawei Matebook X Pro 2020 fiyatı da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Huawei MateBook X Pro 2020 kutu açılışı ve ön inceleme videosu ile karşınızdayız. Huawei laptop model ailesinin amiral gemisi üyesi ülkemizde satışa çıktı. Biz de bu videomuzda MateBook X Pro 2020 özellikleri ile ilgili tüm detayları sizlerle paylaşıyor hem de ilk izlenimlerimizi anlatıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
ABD’nin uyguladığı Huawei yasağının telefonlardan sonra etkisini gösterdiği alanlardan birisi de, dizüstü bilgisayarlar oldu. Zira, Microsoft mağazalarından Huawei dizüstü bilgisayarların kaldırılması büyük soru işaretleri oluşturdu. Huawei’nin bilgisayarlarının Microsoft Store’da kaldırılması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Mobil Dünya Kongresi (MWC) resmi olarak Pazartesi günü başlayacak. Her yıl Barcelona’da düzenlenen ancak pandemi şartları nedeniyle bir türlü kapılarını açamayan kongre 2022’de yeniden aramızda. Huawei, resmi olarak başlamasa da kongrede göstereceği ürünleri bugünden tanıttı. Akıllı telefon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
ABD’nin uyguladığı Huawei yasağının telefonlardan sonra etkisini gösterdiği alanlardan birisi de, dizüstü bilgisayarlar oldu. Zira, Microsoft mağazalarından Huawei dizüstü bilgisayarların kaldırılması büyük soru işaretleri oluşturdu. Huawei’nin bilgisayarlarının Microsoft Store’da kaldırılması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt