Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Microsoft Klavye F Tuş Takımı sorunu

Microsoft Klavye F Tuş Takımı sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben yeni bir klavye aldımMarkası MicrosoftKlavye daha bir günlük bile değilBaktım F tuşları çalışmıyorOnları etkin hale mi getirmem lazım ?Ne
yapmam lazım?Mesela önceden bir klasörün ismine tıklayıp F2 ye bastığında adını değiştiriyordumŞimdi basıyorum bir şey olmuyorF5 e basıyorum sayfa yenilenmiyorDemek istediğim acaba tuşlar etkisiz halde mi şu an yoksa klavye bozuk mu?

Similar threads

Klavye, üzerinde harf, rakam, özel karakterler ve özel fonksiyon tuşlarının bulunduğu bir bilgisayar giriş birimidir. Bilgisayar temelde klavye aracılığıyla yönlendirilir ve kumanda edilir. Klavyenin tuşlarına basıldığında, basılan tuşun kodu bilgisayarın CPU’su tarafından değerlendirilmek üzere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
microsoft wireless kalvye mouse aldım kurulum cd sini yükledim klavye ve mousenin piilerini taktım klavye ve mouseyi tanıyan aygıtı usb ye taktım fakat aygıt çalışmıyo yani bence çalışmıyor yada bendemi bi sorun var aygıtı farklı usb lere takrım ama hiç ışık falan yanmıyo düşmesine bastım hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Klavye tuşları Klavye Kısayol Tuşları Klavye tuşlarının Görevleri Pause Pause Bekle Makinanın işlemesini geçici olarak durdurur devam etmek için; DOS aşağı çalışıyorsanız bir harf tuşuna, Unix altında çalışıyorsanız yeniden bu tuşa basın PrtSc PrintScreen Ekranı yaz DOS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Klavye Tuşlarının Gorevleri Klavye Tuşlarının Gorevleri Neler Klavye uzerinde bulunan tuşlar Klavyenin ortasında harfleri iceren tuşlar bulunur Bunların başlangıc harfi Q ise o klavye Q klavye, F ise o kalvye F klavye olarak adlandırılır Gunumuzde bilgisayarlarda en yaygın olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Eserlerinde oyuncu ekipmanlarına büyük bir değer veren Logitech, eser yelpazesini her geçen gün daha da arttırıyor. Son olarak incelediğimiz G502 Proteus Spectrum bunun en hoş örneklerinden birisi. Zati bu incelememizde firmanın genişleyen eser yelpazesinin kullanıcı isteklerine nazaran nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt