Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Microsoft SQ1’li Surface Pro X tanıtıldı!

Microsoft SQ1’li Surface Pro X tanıtıldı!
0
40

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
microsoft-sq1-li-surface-pro-x-tanitildi.jpg

Microsoft düzenlediği etkinlikte bazı bilgisayar modelleri ve kulalık modellerinin yanı sıra beklenmedik bir sürpriz yaparak kendi işlemcisi Microsoft SQ1 ile çalışan Microsoft Surface Pro X’i tanıttı. İşte Microsoft Surface Pro X özellikleri ve fiyatı!

Microsoft Surface Pro X özellikleri ile neler sunuyor?

Surface Pro X’te bizleri en çok şaşırtan detaylardan bir tanesi Microsoft’un kendi işlemcisi Microsoft SQ1‘den güç alması oldu. ARM destekli işlemci ile temel bilgisayar işlemlerini rahatlıkla halledebileceğiniz bilgisayar, x86 tarafından desteklenen uygulamalara destek vermeyecek. Bilgisayarda sadece ARM destekli uygulamalar kullanılabilecek. İşletim sistemi tarafına ise Windows 10 (ARM) eşlik edecek.

13 inçlik bir ekrana sahip olan bilgisayarın ekran çözünürlüğü ise 2880×1920 piksel şeklinde. 1400:1 kontrast oranı sunan ekranın ppi değeri ise 267. Tasarımsal olarak Surface Pro 7’yi andıran cihaz, kalem ile birlikte geliyor.

Güncellenecek…

Similar threads

Microsoft bu akşam düzenlendiği lansmanda birçok yeni ürününü tanıttı. Lansmanda Surface ailesinin yeni nesil ürünlerini ve aksesuarlarını gördük. Ailenin üst segment taşınabilir bilgisayarı olan Surface Pro X, bu etkinlikte dikkatimizi en çok çeken ürünlerden bir tanesi oldu. İşte Surface Pro X...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Microsoft’un akıllı telefonu Surface Duo 2 modelinin yanında gelmesi beklenen Microsoft Surface Pro 8 modelinin tüm özellikleri sızdırıldı. Microsoft’un yeni bilgisayarının özellikleri belli oldu 22 Eylül’de düzenlenecek Microsoft etkinliğinde dikkat çekmesi muhtemel olan Surface Pro 8 dizüstü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Microsoft kullanıcıların beğenisini kazanan Surface serisi bilgisayarlar ailesini genişletmeye devam ediyor. Microsoft Surface Pro 8 prototipi kısa bir süre önce eBay’de satışa satışa sunuldu ve bir Reddit kullanıcısı tarafından satın alındı. Prototipin yani mühendislik örneğinin nasıl ele...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Microsoft bugün gerçekleştirdiği etkinlikte eğitim odaklı Surface SE modelini tanıttı. Profesyonellere hitap eden Surface Pro X gibi üst seviye cihazlardan farklı olarak; Surface SE, öğrencilerin ve öğretmenlerin eğitim hayatındaki ihtiyaçlarını gidermeye odaklanıyor. Microsoft Surface SE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Microsoft, 2 Ekim tarihinde bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte yazılım devinin tanıtımını gerçekleştireceği ürünlerin başında, Windows işletim sistemi ile çalışan premium tableti Surface Pro’nun yeni modeli: Surface Pro 7 geliyor. Surface Pro 7 özellikleri hakkında bugüne kadar ortaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt