Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Microsoft, Win XP’ye Yılına Kadar Tam Destek Verecek

Microsoft, Win XP’ye Yılına Kadar Tam Destek Verecek
0
174

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Microsoft, ultra ucuz laptopların piyasaya çıkmasıyla işletim sistemi alanında ufak bir problem yaşadı Bu ucuz ve zayıf sistemlerde Vista ya oldukça zorlanıyor, ya da hiç çalışmıyordu Bu nedenle şirketler çok düşük sistemlerde bile sorunsuz çalışabilen Linux işletim sistemleri popüler bir hal aldı Bunu gören Microsoft ise, 2008 Haziran sonunda resmi olarak desteğini çekeceğini açıkladığı Windows Xp işletim sistemine 2010 yılına kadar destek vereceğini açıklamıştı Yeni bir gelişme oldu ve Microsoft Windows Xp’ye 2019 yılına kadar tam destek vereceğini açıkladı Bu sayede ucuz laptop piyasasındaki Xp kullanımı büyük oranda artacaktır ve Microsoft ilk defa bir işletim sistemine tam 13 yıl tam destek vermiş olacak Gerçekten Xp’nin ne kadar başarılı bir işletim sistemi olduğunu hiç söze gerek kalmadan açıkça gözler önüne serilmiş oluyor Şu an Vista’yı çok rahat kaldırabilecek güçlü bir sistemim olmasına rağmen geçen ay ufak bir Vista denememden sonra tekrar Xp’ye döndüm Kesinlikle çok daha rahat kullanımı olduğunu düşünüyorum ve abartılı görsel öğelerle sistem kaynaklarının tüketilmesini gereksiz buluyorum

Similar threads

Microsoft’un yöneticilerinden ilginç bir açıklama geldi Windows Vista’yı kurmak yerine Windows 7’yi beklemenin daha iyi olacağı söylendi Bu açıklama, Microsoft’un Windows’dan sorumlu olan Başkan yardımcısı Bill Veghte’ye ait Bill Veghte, Windows 7’nin çok daha iyi bir işletim sistemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız MICROSOFT WINDOWS 98'E DESTEK HİZMETİ VERMEYECEK, XP'YE GEÇİN Windows 98 sayfası kapandı Windows 98 rafa kalkıyor DÜNYA bilişim devi Microsoft, Windows 98 işletim sistemine verdiği desteği geri çekeceğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Microsoft Acık Bulana 100 bin dolar verecek imagesmicrosoftacikbulana100bindolarverecek5ad0f7a339efe Yazılımda lider isim Microsoft buyuk bir merakla beklenen Windows 81 guncellemesini piyasaya surmeye hazırlanırken oldukca iddialı olduğunu acık bulana 100 bin dolar odul vereceğini duyurarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Microsoft geçtiğimiz ay Build 21 aktifliğini düzenledi. Şirketin CEO’su Satya Nadella, Build 21 aktifliği sırasında Windows 10 için yapılan güncellemelerden bahsedilmeyeceğini belirtmişti. Lakin tekrar de “Yeni jenerasyon Windows” için büyük değişikliklerin kapıda olduğunu ve bu mevzuyla ilgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Microsoft'un buyuk umutlarla satışa sunduğu Windows Vista, hicbir zaman Windows XP kadar yaygınlaşma şansı bulamadı Windows XP, 2000 yılından bu yana kullanıcıların en populer işletim sistemi olmayı başardıysa da, Vista aynı başarıyı gosteremedi Vista'dan sonra Windows 7'yle kullanıcıların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,506Konular
983,076Mesajlar
33,113Kullanıcılar
tttySon üye
Üst Alt