Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows 11 ücretsiz ürün anahtarı (Lisans Anahtarı). Tüm Sürümler İçin Windows 11 Ürün Anahtarları (32bit+64bit). Kalıcı aktive bir kuruş ödemeden bunu, Windows 11 Ürün Anahtarı arıyorsun? Cevabınız evet ise doğru yere geldiniz çünkü bugünün rehberinde sizinle %100 çalışan lisans anahtarlarını...
Windows 7 ücretsiz ürün anahtarı (Lisans Anahtarı). Windows 7 Ürün Anahtarları Windows 7, Windows’un en yaygın kullanılan sürümüdür. Bu, işlemci Windows Vista’dan daha birçok yeni ve gelişmiş özelliğe sahipti. Pencerelerinizi çalıştırmak için Microsoft’tan orijinal bir pencere edinmelisiniz...
Microsoft, Windows 10’un tanıtımından 6 yıl sonra Windows 11 sürümünü geçtiğimiz aylarda duyurdu ve yakın bir zaman öncesinde de herkes için indirmeye sundu. Windows 10 kullanıcıları direkt güncelleme yolu ile yeni sisteme geçebiliyor.
İsteyenler de Microsoft’un sitesinden ISO dosyası indirip...
Windows işletim sistemini etkinleştirmek için iki farklı yola başvurabilirsiniz. Bu Windows kopyası orijinal değil hatası nasıl çözülür? sorusunu yanıtladık.
İşletim sistemi ve programlarda korsan kullanım bazı sorunlara yol açıyor. Etkinleştirme yazılımı adı altında yayınlanan programlar...
Bildiğiniz üzere Microsoft, Windows 7 ve sonrasında gelen işletim sistemlerinin tamamında, sisteminizi herhangi bir ürün anahtarı olmadan da kurabilmenize izin veriyor.
Hem işletim sistemini test etmeniz hem de beğenmeniz durumunda ürün anahtarı satın almanız için size verilen bir süre...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.